خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده بیرجند: مهاجرت و چالش‌های آموزشی باید جدی گرفته شوند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 10:13
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تحول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی تأکید کرد و از مسئولین خواست تا به ظرفیت های داخلی استان، عدالت آموزشی و رفع چالش های مهاجرت توجه ویژه ای داشته باشند.
استان،آموزشي،معلمان،خوسف،خراسان،جنوبي،آموزش،توجه،مهاجرت،لزوم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خوسف، سیدحسن هاشمی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی امروز صبح در مراسم بازگشایی مدارس سال تحصیلی 1404 که در هنرستان اندیشه خوسف برگزار شد، بر ضرورت تحول در سیستم آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی تأکید کرد و از مسئولین خواست تا به ظرفیت‌های عظیم آموزشی و استعدادهای نهفته این استان توجه بیشتری داشته باشند.
وی در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک هفته دفاع مقدس به معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان، از شرایط پیچیده و پرشتاب آموزش و پرورش امروز سخن گفت و بر لزوم تحول در این حوزه تأکید کرد و افزود: فرایند آموزش و تربیت امروز ویژگی‌های خاص خود را پیدا کرده است.
پیچیدگی، پویایی و تفاوت عمیق آن با آموزش‌های سنتی، ایجاب می‌کند که استان خراسان جنوبی به‌ویژه در زمینه فضای آموزشی و معیشت معلمان تحولات جدی‌تری را تجربه کند.
وی افزود: در گذشته، خراسان جنوبی به‌عنوان یکی از استان‌های پیشرو در آموزش و پرورش شناخته می‌شد، اما امروز لازم است که با بهره‌گیری از استانداردهای نوین، مجتمع‌های آموزشی مدرن و پیشرفته‌ای راه‌اندازی شود تا دانش‌آموزان این استان بتوانند توانمندی‌های خود را در سطح ملی و بین‌المللی به نمایش بگذارند.
لزوم توجه به عدالت آموزشی در مناطق روستایی
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه ویژه به عدالت آموزشی در مناطق روستایی و دورافتاده تأکید کرد و گفت: در بسیاری از روستاهای استان، دانش‌آموزان برای رسیدن به مدرسه باید مسافت‌های طولانی را پیاده طی کنند.
این مسئله نه تنها از نظر فیزیکی بلکه از نظر آموزشی نیز باید اصلاح شود.
عدالت آموزشی به‌گونه‌ای باید تحقق یابد که هیچ دانش‌آموزی از امکانات آموزشی محروم نماند.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به پدیده مهاجرت نگران‌کننده از استان اشاره کرد و گفت: مهاجرت بی‌رویه از استان، به‌ویژه مهاجرت نیروهای متخصص و نخبگان، مسئله‌ای جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
بسیاری از استعدادهای استان به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی و آموزشی به سایر نقاط کشور مهاجرت کرده‌اند.
وی بیان کرد: باید ظرفیت‌های استان را در داخل استان خود شکوفا کنیم.
خراسان جنوبی باید به‌عنوان یک قطب علمی و فرهنگی در سطح کشور و حتی منطقه شناخته شود.
جوانان و دانش‌آموزان ما توانایی‌های بالایی دارند که باید در همین استان پرورش یابند.
لزوم توجه به معیشت و حمایت از معلمان
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت معیشتی معلمان استان، از مسئولین خواست تا شرایط بهتری برای معلمان فراهم کنند.
معلمان خراسان جنوبی با تمام توان در خدمت‌گذاری به دانش‌آموزان تلاش می‌کنند، اما برای تحقق آموزش کیفی و اثرگذار، باید شرایط معیشتی و آموزشی آنان بهبود یابد.
انتهای پیام/ 258