خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحیه شهادت زنان کمتر از مردان نیست

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 تیر 1398 - 19:09
گرگان- فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: روحیه شهادت زنان کمتر از مردان نیست.
ناموس،معروفي،تعرض،نشود،زن،نينواي،شهيده

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین معروفی عصر یکشنبه در اجتماع دختران انقلاب گرگان اظهار کرد: خواهران بدانید ما به عنوان یک مسلمان پیرو اسلام ناب، ناموس پرست بوده و آن را از سالار شهیدان آموخته ایم.
وی افزود: ارزش و جایگاه بالای زن را از امام خود آموخته آن زمانی که در جنگی نابرابر مقابل دنیا استقامت کردیم تا به ناموسمان تعرض نشود.
معروفی گفت: برای ما همین بس که ما ده ها هزار شهید و جانباز و ایثارگر را تقدیم کردیم تا به ناموس مان تعرض نشود.
فرمانده سپاه نینوای گلستان بیان کرد: ما شیعه فاطمی هستیم و نمی توانیم جامعه ای روشنفکر مآب که افکار پوسیده لیبرالی را در قامت غرب پرستی در سر دارد بپذیریم.
وی تصریح کرد: در این استان ۱۳ شهیده زن داریم و تاریخ گواهی داده که روحیه ایثار و شهادت در زنان ایران اسلامی کمتر از مردان نیست