خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه تحول قضایی سمنان در یادمان کنگره 3000 شهید افتتاح شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 09:53
رئیس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا در عملکرد نهادهای مسئول گفت: نمایشگاه روایت تحول، جلوه ای از تعهد دستگاه قضایی به ارزش های ایثار و خدمت رسانی به مردم است.
استان،قضايي،نمايشگاه،سمنان،اكبري،سامانه،شهدا،روايت،دادگستري، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدصادق اکبری صبح امروز با حضور در کنگره 3000 شهید استان، نمایشگاه «روایت تحول» را افتتاح کرد؛ نمایشگاهی که با هدف ارائه تصویری جامع از دستاوردهای تحول‌آفرین دستگاه قضایی استان در سال 1403 برپا شده است.
این نمایشگاه با مشارکت پایگاه مقاومت بسیج عدل دادگستری استان و همکاری معاونت‌های مختلف دادگستری و سازمان‌های وابسته به قوه قضائیه، در کوی خدمت، پلاک‌های 29 تا 32 یادمان کنگره 3000 شهید استان سمنان برپا شده و در معرض دید عموم قرار گرفته است.
اکبری در حاشیه این مراسم، ضمن گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس و ادای احترام به مقام شامخ شهدای استان، اظهار داشت: شهدا نماد عزت، کرامت و استقلال ملت ایران هستند و پاسداشت راه آن‌ها باید در متن فعالیت‌های اجرایی و فرهنگی نهادهای مسئول جاری باشد.
وی با تأکید بر نقش دستگاه قضایی در صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی، افزود: این مجموعه خود را موظف می‌داند تا با ترجمه عملی آرمان‌های شهدا، مسیر خدمت‌رسانی به مردم را با شفافیت، پاسخگویی و عدالت‌محوری دنبال کند.
نمایشگاه روایت تحول، با تمرکز بر جلب اعتماد عمومی و مردمی‌سازی عدالت، بخش‌هایی از اقدامات قضایی، آموزشی، ثبتی، پزشکی قانونی، پیشگیری از جرم، حفظ حقوق عامه و بیت‌المال، حمایت از اقتصاد مقاومتی و خدمات عمومی را در قالب گزارش‌های تصویری و متنی ارائه می‌دهد.
رئیس‌کل دادگستری استان سمنان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه هر روز از ساعت 16 تا 24 پذیرای بازدیدکنندگان است و در کنار معرفی اقدامات قضایی، برنامه‌هایی نظیر مشاوره حقوقی، ملاقات مردمی با مسئولان قضایی، ثبت شکایات از طریق سامانه 136 و دریافت گزارش‌های مردمی از طریق سامانه سجام نیز اجرا می‌شود.
وی همچنین یادآور شد: امکان ثبت‌نام و به‌روزرسانی رایگان اطلاعات شهروندان در سامانه ثنا و عرضه محصولات تولیدی زندانیان در بخش حرفه‌آموزی از دیگر خدماتی است که در این نمایشگاه به مردم ارائه می‌شود.
اکبری با اشاره به حضور حدود 170 غرفه فعال از اقشار مختلف بسیج در این مجموعه عنوان کرد: این غرفه‌ها در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی، جهادی، حقوقی و قضایی به معرفی خدمات خود می‌پردازند و حضور پرشور مردم نشان‌دهنده ظرفیت بالای مردمی در تحقق عدالت اجتماعی است.
وی در پایان اظهار کرد: نمایشگاه روایت تحول تا ششم مهرماه در مرکز استان سمنان دایر خواهد بود و میزبان خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، مسئولان و علاقه‌مندان به فرهنگ ایثار، عدالت و خدمت خواهد بود.
انتهای پیام/363/