خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فقط 28 درصد اعتبارات ابلاغی ایلام جذب شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 09:30
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام با انتقاد از پایین بودن جذب اعتبارات استان گفت: تاکنون تنها 28 درصد منابع ابلاغی به ایلام جذب شده و این وضعیت در مقایسه با میانگین کشوری بسیار پایین است.
استان،ايلام،جذب،منابع،اقتصادي،درصد،اعتبارات،اجرايي،بانك،توما ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سعید رشنوادی در نشست شورای هماهنگی بانک‌ها، اظهار کرد: به عنوان نماینده وزیر اقتصاد در ایلام، مجموعه گسترده‌ای از دستگاه‌ها از جمله امور مالیاتی، چهار بانک عامل، خزانه‌داری، اموال تملیکی و سایر بخش‌های اقتصادی زیر نظر این اداره کل فعالیت دارند و لازم است با هم‌افزایی، زمینه ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اهمیت مسائل جمعیتی و اقتصادی در سیاست‌های کلان کشور افزود: امروز موضوعاتی همچون فرزندآوری، تولید و مسکن باید با رویکرد ویژه‌ای در استان ایلام دیده شود؛ چرا که شرایط این استان با استان‌های بزرگی همچون خوزستان قابل مقایسه نیست و نیازمند نگاه حمایتی و متفاوت دولت است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ایلام ادامه داد: متأسفانه در بحث جذب منابع، وضعیت استان رضایت‌بخش نیست؛ به طوری که تاکنون فقط 28 درصد اعتبارات ابلاغی به ایلام جذب شده، در حالی که میانگین کشور حدود 30 درصد است.
این میزان در شأن استان ما نیست و باید با پیگیری جدی دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها افزایش یابد.
رشنوادی تأکید کرد: در برخی بخش‌ها از جمله اعتبارات تملک دارایی‌ها و اوراق خزانه، سهم استان پایین است و اگر این روند اصلاح نشود، منابع به تهران بازگردانده می‌شود.
وی افزود: دستگاه‌های اجرایی باید اهتمام بیشتری داشته باشند و جذب اعتبار را به عنوان یک اولویت جدی دنبال کنند.
رشنوادی با اشاره به برخی اعداد و آمار گفت: در حوزه‌های مختلف، استان ایلام سهم اندکی از منابع ملی را به خود اختصاص داده است، برای مثال در برخی پروژه‌ها تنها حدود 740 میلیارد تومان از مجموع 1,030 میلیارد تومان مصوب جذب شده که نشان‌دهنده عقب‌ماندگی جدی است.
این در حالی است که در بخش‌هایی مانند ورزش، تنها 18 درصد منابع تحقق یافته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ایلام خاطرنشان کرد: برخی بانک‌ها از جمله بانک ملت و بانک ملی ظرفیت‌های مناسبی برای تأمین مالی پروژه‌ها دارند و حتی اعلام کرده‌اند که آمادگی تزریق صد میلیارد تومان اعتبار را دارند، اما مشکل اصلی در ضعف پیگیری دستگاه‌های اجرایی برای جذب این منابع است.
رشنوادی افزود: هدف ما جذب مؤثر و کیفی منابع است، چه بسا جذب 30 درصد اعتبارات به‌صورت هدفمند بهتر از جذب 50 درصد اعتبارات بدون اثرگذاری باشد.
وی خواستار آسیب‌شناسی دقیق توسط بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط شد تا موانع موجود برطرف شود.
وی گفت: مجموعه وزارت اقتصاد در استان ایلام با همه ظرفیت‌ها پای کار است و با همکاری بانک مرکزی و مدیران اجرایی، می‌توان امید داشت که بخش بزرگی از مشکلات اعتباری و مالی استان برطرف شود و مردم طعم خدمات بهتر را بچشند.
انتهای پیام/180/.