خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصوبه تمدید پروانه‌های اکتشاف معادن از دستور کار خارج شد - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 07:53
شورای عالی معادن با استناد به تبصره 4 ماده 12 قانون معادن، مصوبه 8 خرداد 1403 این شورا را لغو و رأی به «کان لم یکن» شدن آن صادر کرد. این تصمیم با هدف ایجاد وحدت رویه، پرهیز از اعمال سلیقه و رفع مشکلات اجرایی اتخاذ شده است.
رأي،معادن،1403،اكتشاف،شورايعالي،مصوبه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جلسه شهریور ماه 1404 شورایعالی معادن، موضوع لغو مصوبه مورخ 8 خرداد 1403 که به شماره 2846888 در تاریخ 10 خرداد 1403 ابلاغ شده بود، مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس رأی قطعی و لازم‌الاجرای شورا، با توجه به مکاتبات متعدد ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و دفتر اکتشاف و به منظور حفظ وحدت رویه و جلوگیری از تصمیمات سلیقه‌ای، مصوبه مذکور «کان لم یکن» اعلام شد.
در این رأی تأکید شده است که سازوکار اجرایی تمدید پروانه‌های اکتشاف باید با فوریت از سوی دفتر اکتشاف معاونت امور معادن و صنایع معدنی در سامانه کاداستر پیش‌بینی و اجرا شود.
همچنین مقرر شد دستگاه‌های ذیربط ضمن اجرای این رأی، گزارشی از اقدامات انجام‌شده را به دبیرخانه شورایعالی معادن ارسال کنند.
در رأی خردادماه 1403 شورای عالی معادن آمده بود:
انتهای پیام/