خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک تهران زیر ذره بین ستاد ویژه استقبال از مهر

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 07:24
ستاد ویژه استقبال از مهر صبح امروز برگزار شد و ترافیک لحظه ای مورد رصد و ارزیابی قرار گرفت.
سرويس،تهران،مدارس،ترافيكي،ناوگان،مديرعامل،سازمان،تاكسيراني،ا ...

به گزارش خبرنگار مهر، ستاد ویژه استقبال از مهر صبح امروز برگزار شد و ترافیک لحظه‌ای مورد رصد و ارزیابی قرار گرفت.
در این جلسه اکبر اختیاری مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران نیز به وضعیت ترافیکی پایتخت در ابتدای سال تحصیلی گذشته پرداخت و گفت: امیدوارم که با توجه به تجربیات سال گذشته، ترافیک پایتخت در مهرماه جاری به شکل بهتری کنترل بشود.
وی ادامه داد: در کل سال تحصیلی گذشته مناطق ۳ و ۱۰ وضعیت ترافیکی پر ازدحامی داشتند و طبیعتاً انتخاب این مناطق برای بررسی شرایط معابر، کار درستی بوده است.
در ادامه این جلسه پوریا علیمردانی رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری تهران نیز خاطرنشان کرد: پیش بینی این است که یکی دو هفته اول فشار ترافیکی در محدوده‌های آموزشی تهران کمتر باشد.
طبق مصوبات شورای ترافیکی، ساعات ترافیکی بررسی شد و فرصت ۲۰ روزه تردد در محدوده آلودگی هوا لغو شد.
ورود ۲۰۱ اتوبوس برقی و اورهال ۱۳۰ دوکابین به ناوگان تهران
احمد قیومی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران نیز با بیان اینکه این اتفاق که بتوانیم مردم را راغب به استفاده از ناوگان کنیم امسال رخ داده، تصریح کرد: اخیراً ۲۰۱ دستگاه اتوبوس دیگر به ناوگان اتوبوس برقی اضافه شد.
در خصوص اورهال دستگاه‌های دو کابین در یک سال اخیر ۱۳۰ دستگاه به طور خاص امروز به مجموعه اتوبوسرانی و خطوط تندرو اضافه می‌شود.
اینها به جز اتوبوس‌های تک کابینی است که در یک سال اخیر نوسازی شده است.
وی ادامه داد: دانشگاه‌ها و مراکز تحصیلی که نیاز به سرویس دهی بیشتر اتوبوسرانی داشتند شناسایی شده اند و مجموع این فعالیت‌ها در این مدت امیدواریم منجر به خدمت رسانی بهتر نسبت به سال قبل بشود.
خدمات سرویس مدارس دانش‌آموزان استثنایی رایگان ارائه می‌شود
شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران، با اشاره به اقدامات اخیر این سازمان گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های تاکسیرانی در سال جاری موضوع ساماندهی سرویس مدارس است.
به گفته وی، تاکنون ۲۲ هزار دانش‌آموز در سامانه سرویس مدارس ثبت‌نام کرده‌اند.
مالکی افزود: امروز سرویس مدارس ویژه دانش‌آموزان استثنایی به‌طور کامل فراهم شده و تمام خدمات برای این گروه از دانش‌آموزان به صورت رایگان ارائه می‌شود.
در مدارس عادی نیز تمامی درخواست‌ها از طریق سامانه سپند انجام شده است.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران تأکید کرد: تمام خودروهای سرویس مدارس به برچسب ویژه سرویس مدرسه مجهز شده‌اند و با خودروهای غیرمجاز که در این بخش فعالیت کنند، برخورد قانونی خواهد شد.
وی همچنین از افزایش ناوگان تاکسی‌های خطی خبر داد و گفت: در حال حاضر بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش تاکسی‌های خطی را شاهد هستیم که این موضوع نقش مؤثری در روان‌سازی جابه‌جایی مسافران در سطح شهر خواهد داشت.