خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه سوء محاسبه در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 07:23
وزیر امور خارجه ایران در دیدار همتای مصری، نسبت به تبعات هرگونه سوء محاسبه در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران هشدار داد.
ايران،موضوع،البوسعيدي،عراقچي،ضرورت

باشگاه خبرنگاران جوان - سید عباس عراقچی و بدر بن حمد البوسعیدی در دیدار با یکدیگر درباره روابط و همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو کردند.
تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله وضعیت فلسطین اشغالی و ضرورت اقدام جهانی برای توقف نسل‌کشی فلسطینیان و محاکمه و مجازات مقامات رژیم صهیونیستی در محاکم صالحه بین‌المللی از جمله محور‌های گفت‌وگوی روسای دستگاه دیپلماسی ایران و عمان بوده است.
عراقچی و البوسعیدی همچنین درباره موضوع هسته‌ای ایران تبادل نظر کردند.
وزیر امور خارجه ایران اهمیت مسئولیت‌پذیری طرف‌های اروپایی و ارج‌گذاری نسبت به رویکرد مسئولانه کشورما در خصوص موضوع هسته‌ای را یادآور شد.
وی با اشاره به ضرورت تعهد طرف‌های غربی نسبت به رفع تحریم‌های ظالمانه، نسبت به تبعات هرگونه سوء محاسبه در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران هشدار داد.