خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسوایی مالی دستیار ترامپ خبرساز شد

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 19:30
منابع آگاه فاش کردند که تام هومن، دستیار دونالد ترامپ، سال گذشته میلادی در یک عملیات سری وزارت دادگستری آمریکا، کیسه ای حاوی 50 هزار دلار پول نقد را از یک مأمور مخفی اف بی آی به عنوان رشوه دریافت کرده است.
هومن،دولت،منابع،پرونده،رشوه،كاخ،سفيد،عمليات،تحقيقات،معاون،در ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دو منبع آگاه روز یکشنبه فاش کردند که تام هومن، دستیار و مسئول امور مرزی دولت دونالد ترامپ، سال گذشته میلادی در یک عملیات سری وزارت دادگستری آمریکا، کیسه‌ای حاوی 50 هزار دلار پول نقد را از یک مأمور مخفی اف‌بی‌آی به عنوان رشوه دریافت کرده است.
به گفته این منابع، هومن وعده داده بود که پس از پیوستن به دولت ترامپ، قراردادهای مرتبط با مهاجرت را در ازای دریافت پول اعطا کند.
این منابع که به دلیل محرمانه بودن تحقیقات نخواستند نامشان فاش شود، گفتند که دستور بستن پرونده در تابستان گذشته توسط کش پتل، رئیس اف‌بی‌آی، صادر شد.
هومن برای اظهارنظر در باره این اتهامات در دسترس نبود.
پتل و تاد بلانش، معاون دادستان کل آمریکا در بیانیه‌ای گفتند: این موضوع در دولت پیشین آغاز شد و مورد بررسی کامل مأموران اف‌بی‌آی و دادستان‌های وزارت دادگستری قرار گرفت.
آنها هیچ مدرک معتبری از ارتکاب جرم پیدا نکردند.
به گفته یکی از این منابع، تحقیقات درباره هومن در حوالی اوت 2024 و در روزهای پایانی دولت جو بایدن آغاز شد و منشأ آن یک پرونده امنیت ملی جداگانه بود.
در آن پرونده، فرد تحت تعقیب بارها نام هومن را مطرح می‌کرد و مدعی می‌شد او در ازای قراردادهای دولتی آینده رشوه می‌گیرد.
بر این اساس، یک عملیات سری طراحی شد و طبق گفته منابع، صدای هومن در حالی ضبط شد که کیسه‌ای حاوی 50 هزار دلار رشوه از رستوران زنجیره‌ای کاوا دریافت می‌کرد.
هومن مسئول اجرای برنامه دولت ترامپ برای اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی است.
کاخ سفید اعلام کرد که او هیچ نقشی در اعطای قراردادها نداشته است.
ابیگیل جکسون، معاون دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، در بیانیه‌ای گفت: او یک افسر باسابقه اجرای قانون و خدمتگزار مادام‌العمر مردم است که کار فوق‌العاده‌ای برای رئیس‌جمهور ترامپ و کشور انجام می‌دهد.
به گفته این منابع، تحقیقات هیأت منصفه درباره هومن در حوزه قضایی غرب تگزاس هنوز در مراحل ابتدایی بود که ترامپ در ژانویه به کاخ سفید بازگشت.
یکی از این منابع گفت که امیل بوو، معاون موقت دادستان کل و اکنون قاضی فدرال، در فوریه در جریان این پرونده قرار گرفت و نارضایتی خود را ابراز کرد و گفت این پرونده نمونه‌ای از «عملیات دولت پنهان» است، عبارتی که به این ایده اشاره دارد که مقامات غیرمنتخب به‌طور مخفیانه دولت را کنترل می‌کنند.
انتهای پیام/