دفاع مقدس معنویتزا و تحولگرا بود/شجاعت دینی به دنیا معرفی شد+فیلم - تسنیم
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: گرچه جنگ هشت ساله دوران دفاع مقدس، تحمیلی بود اما بسیار معنویت زا و تحول گرا بود.

حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولیفقیه در استان کردستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با تبریک آغاز هفته دفاع مقدس اظهار کرد: دفاع مقدس چندین شاخصه و ویژگی معنوی و فرهنگی داشت و اتفاقات زیادی از جمله تربیت افراد را رقم زد.
وی فرماندهان جوان دفاع مقدس را الگوهای موفق مدیریتی خواند و افزود: بسیاری از افراد علیرغم تجربه پایین اما وارد جبهههای جنگ شدند و در مقابل دشمن، از خاک و میهن اسلامی دفاع و به تجربیات زیادی دست پیدا کردند.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با بیان اینکه جوانان شجاع، برومند و بانشاط میهن اسلامی در دوران دفاع مقدس شجاعت دینی، معنوی و اسلامی را به دنیا نشان دادند، تصریح کرد: در عرصه دفاع مقدس معنویت تجلی بسیار زیادی گرفت به طوریکه انفجار مطالب معنوی، گرایشات اخلاقی و عرفانی از برکات جنگ تحمیلی بود.
گرچه جنگ هشت ساله دوران دفاع مقدس، تحمیلی بود اما بسیار معنویتزا و تحولگرا بود.
پورذهبی به یادآوری خاطراتی از حضور در عملیات والفجر 4 پایین کوه کانیمانگا در گردان سلمان که فرمانده گردان شهید حسین اسکندرلو به شهادت رسید، پرداخت و یادآور شد: در آن دوران علیرغم شلیک تیرهای دشمن آثار ترس در وجود فرمانده نبود و همان باعث نقطه قوت ما شد.
ادامه این گفتوگو را به صورت ویدئویی ببینید:
.
انتهای پیام/481/