خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۴۷۱ فقره اموال مسروقه در مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان منزل و مالخران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 17:12
سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: مرحله دوم طرح مبارزه با سارقین منزل و مالخران منجر به کشف ۴۷۱ فقره اموال سرقتی شد.
آگاهي،پليس،طرح،سارقان،سرقت،شهروندان،افراز،سارقين

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ محمدرضا افراز اظهار کرد: مرحله دوم طرح مبارزه با سارقین منزل و مالخران با اولویت سارقین غیربومی (در حرکت) با هدف ارتقای امنیت محلات، ایجاد احساس آرامش در میان شهروندان و برخورد قاطع با سارقان منزل به مدت سه روز در اواسط شهریورماه امسال در استان‌های مختلف اجرا شد.
وی افزود: در جریان اجرای این طرح کارآگاهان پلیس آگاهی با اقدامات شبانه روزی و بهره گیری از ظرفیت‌های میدانی و اطلاعاتی، موفق شدند ۲۳۸ سارق و ۲۳ مالخر را شناسایی و دستگیر کنند، همچنین در این عملیات تعداد ۴۷۱ فقره اموال مسروقه شامل لوازم خانگی، طلا، وسایل الکترونیکی و سایر اقلام با ارزش شهروندان کشف شده است.
سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا خاطرنشان کرد: بخشی از سارقان دستگیر شده از افراد حرفه‌ای و سابقه دار بوده‌اند که با شیوه‌های پیچیده و برنامه ریزی شده دست به سرقت می‌زده‌اند و در مناطق کم نور و کم تردد مرتکب جرم می‌شده‌اند.
افراز ادامه داد: پلیس آگاهی در این طرح از تمامی توان انتظامی، همکاری یگان‌های کمکی و همچنین ظرفیت مردم و گزارش‌های مردمی بهره برد و همین موضوع نقش بسزایی در موفقیت این طرح داشت.
وی با تاکید بر تداوم برخورد با سارقان خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی با تمام توان به مقابله با جرایم به ویژه سرقت از منازل ادامه داده و در این مسیر از همکاری و همراهی شهروندان بهره‌مند خواهد شد.
منبع: فراجا