خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاومت ملت ایران دشمن را به هذیان‌گویی انداخته است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 15:30
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، گفت: مقاومت و صلابت ملت ایران در 48 سال اخیر دشمنان را به هذیان گویی انداخته و به نوعی آنها را سردرگم کرده است.
ملت،ايران،اردبيل،دشمن،مسلح،هشت،مقابله،مقدس،دفاع،نيروهاي،قدرت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سردار غلامحسین محمدی‌اصل بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه رزمی، فرهنگی عملیات طریق‌القدس در مجموعه شورابیل اردبیل، اظهار کرد: هشت سال دفاع مقدس که خود مظهر ایثار و از خود گذشتگی بود، ملت ایران را در ابعاد مختلف آبدیده کرده و به نوعی زمینه خودباوری و خوداتکایی داخلی را فراهم کرد.
وی افزود: دشمن 48 سال است که در شکست ملت ایران به در بسته می‌خورد و به یقین جنگ 12 روزه نیز این حقیقت را ثابت کرد که دنیای مادی و غربگرا در کنار آمریکا و رژیم صهیونیستی جلاد نمی‌توانند این ملت را به نقطه تسلیم کشانده و یا زمینه تزلزل در اراده ملت را رقم بزنند.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل تصریح کرد: بعد از هشت سال جنگ تحمیلی و صبر و استقامت ملت ایران در ترور شخصیت‌ها، تحریم‌‌ها و تهدیدها و انواع فشارهای بیگانگان این ملت چون سروی آزاده و صبور ایستاده و اجازه نمی‌دهد تا حقانیت مکتب اسلام و دین الهی پایمال شود.
محمدی‌اصل گفت: در همین جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا با تمام قوا در صحنه مقابله با جمهوری اسلامی ایران حاضر شدند اما با بصیرت ملت ایران، فرماندهی کل قوا و آمادگی نیروهای مسلح سیلی سختی خورده و دیگر توان مقابله با نظام اسلامی را نداشتند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دشمن امروز به این باور و حقیقت عیان دست پیدا کرده که امکان مقابله نظامی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد و اگر دنبال شکستن اراده این ملت است، باید دنبال راه حل دیگری باشد که امکان تحقق آن نیز وجود ندارد.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل اضافه کرد: نیروهای مسلح ما امروز به واسطه قدرت تمام عیار ملی با صلابت تمام در صحنه حاضر است، چرا که این ملت درس‌آموخته مکتب امام حسین (ع) و سیدالشهدا است که به همه دشمنان نه گفته و هیچ وقت زیر بیرق ظلم و تعدی نرفته است.
محمدی‌اصل با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و برنامه شبیه‌سازی عملیات غرورآفرین طریق‌القدس بیان کرد: در هشت سال دفاع مقدس همه عملیات‌های رزمندگان اسلام همراه با قدرت و یقین و باور اعتقادی بوده و به همین خاطر در همه این عملیات‌ها پیروزی حقیقی به دست آمده است.
وی در ادامه یادآور شد: دشمن همچنان در ردیف شکست‌های پی در پی قرار دارد و اگر دست از پا خطا کند، با قدرت و صلابت نیروهای مسلح از زمین و هوا آتش به روی آنها خواهد بارید.
انتهای پیام/131/