خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت مزد مجاهدت‌های شهید سلیمانی بود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 14:53
امام جمعه شهرستان مشگین شهر، گفت: شهادت مزد صبر و استقامت و مجاهدت های حاج قاسم سلیمانی بود که خداوند متعال به او عنایت کرد.
قاسم،حاج،شهيد،سليماني،شهادت،باوقار،ايمان،عباس،زمان،اخلاص،خدا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجت‌الاسلام رضا باوقار بعد از ظهر امروز در آیین اختتامیه هنرواره ملی شعر و داستان «عباس زمان» در مشگین‌شهر، اظهار کرد: این شهید والامقام هم در دوران دفاع مقدس و بعد از آن با در نظر گرفتن اصل ولایتمداری، شجاعت و تدبیر سعی کرد تا کشورمان را از بحران‌های مختلف نجات داده و زمینه یک سلحشوری بی‌نظیر ملی را مهیا کند.
وی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و سلحشوری‌های رزمندگان اسلام افزود: جشنواره عباس زمان در هر سه دوره آثار فاخری گردآوری کرده و انتظار می‌رود، این آثار چاپ شوند تا به دست مشتاقان عباس زمان قرار بگیرند و ادای دینی به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شود.
امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر با شمردن ویژگی‌های شخصیتی عباس زمان یعنی حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: حاج قاسم از آغاز جنگ از شهر از خطه کرمان تا روز شهادت خود توانست با بهره‌گیری از ایمان، تدبیر و هوشمندی خودش راه و مسیر کمال را برای جامعه نشان دهد.
باوقار گفت: فارغ از اندیشه‌های سیاسی، شهید سلیمانی به حق لایق است تا مکتب‌ ایشان به همه معرفی شود و شهید همان‌ طور که در طول سی و چند سال توانستند الگو باشند، بعد از آن نیز مکتب ایشان می‌تواند رهگشا و مسیری برای رشد و تعالی جامعه و افراد باشد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از شهادت شهید سلمیانی، جوان‌های زیادی نقش‌آفرینی کردند و جا پای قدم‌های سردار گذاشتند و این به ویژگی‌های فکری و عملی آن شهید بر می‌گردد.
امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر با برشمردن این ویژگی‌ها اضافه کرد: حاج قاسم ایمان و اعتقاد کامل به خدا و وعده‌های پروردگار داشت به تعبیر دیگر بلندترین و لطیف‌ترین اندیشه والای حاج قاسم ایمان محکمش به خداوند بود.
باوقار بیان کرد: شهید سلیمانی تکیه به پروردگار را پناهگاه محکمی می‌دانست و زندگی خود را در آن مسیر جلو می‌برد و در همه طوفان‌های زندگی تزلزلی در اعتقاد و باور و ایمان حاج قاسم دیده نشد.
وی در ادامه یادآور شد: شهید سلیمانی در برابر ناملایمات زندگی با صبری محکم مزد و اجرش را با شهادت گرفت و همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند به غیر از شهادت هیچ اجری برای ایشان قابل تصور نبود، شهادت هدیه مبارکی از طرف خدا به سوی حاج قاسم بود.
امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر اظهار کرد: از ویژگی‌های دیگر حاج قاسم اخلاص بود، ایشان مظهر اخلاص و صفا بوده و در همه بیانات رهبر حکیم یکی از ویژگی‌های برجسته حاج قاسم را می‌توان اخلاص ایشان نام برد.
باوقار تصریح کرد: ویژگی بعدی تواضع ایشان بود، او با جایگاهی که داشت ذره‌ای کبر و غرور در وجودشان وجود نداشت و همیشه در برابر خدا و بنده متواضع بود.
وی گفت: شهید سلیمانی همچنین به دور از تشریفات و تجمل بودند و همیشه می‌گفتند که من سرباز جمهوری اسلامی هستم و زمانی ‌که به ایشان گفته شد، نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوید، گفتند: من نامزد گلوله‌ها و شهادت هستم.
انتهای پیام/131/