خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گران فروشی و تخلفات بهداشتی عامل پلمب 2 نانوایی در شهرقدس

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 13:13
گشت مشترک نظارتی منجر به پلمب دو نانوایی متخلف در شهرستان قدس به دلیل گران فروشی، کم فروشی و تخلفات بهداشتی شد.
تخلفات،بهداشتي،برخورد،نانوايي،فرمانداري،متخلف

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، گشت مشترک نظارتی با حضور معاون فرماندار، نمایندگان جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و اداره بهداشت انجام شد و این منجر به پلمب دو نانوایی متخلف در شهرستان قدس به دلیل گران‌فروشی، کم‌فروشی و تخلفات بهداشتی شد.
علامی، سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، در این بازدید با اشاره به اینکه این گشت با هدف کنترل کیفیت نان، رعایت نرخ‌نامه و موازین بهداشتی در نانوایی‌ها برگزار شد اظهار کرد: با دو نانوایی که اقدام به گران‌فروشی، کم‌فروشی و تخلفات بهداشتی کرده بودند، برخورد قانونی شد.
وی افزود: این نانوایی‌ها تا زمان رفع تخلفات و اخذ مجوزهای لازم تعطیل خواهند بود و با متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود.
سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان قدس در پایان خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر نانوایی‌ها در دستور کار قرار دارد و با واحدهای متخلف بدون اغماض برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/