خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

350 هزار دانش آموز امسال وارد مدارس یزد می شوند/23 هزار نفر کلاس اولی

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 12:53
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با بیان اینکه 350 هزار دانش آموز امسال وارد مدارس یزد می شوند، گفت: از این تعداد 23 هزار نفر کلاس اولی هستند.
يزد،استان،مدرسه،تربيت،علم،مسير،روشن،پرورش،دانش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، علی دهقان‌بهابادی مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد صبح امروز در مراسم جشن شکوفه‌ها که به صورت نمادین در مدرسه پسرانه محمدمهدی صالحی یزد برگزار شد گفت: شکوفه نماد آغاز راهی روشن و پرامید است و ورود دانش‌آموزان به مدرسه، گام نخست آنها در مسیر دانش و معرفت را رقم می‌زند.
وی افزود: جایگاه تعلیم و تربیت در استان یزد اهمیت ویژه‌ای دارد و یاد و خاطره هزاران شهید دانش‌آموز و بیش از 130 معلم شهید را گرامی می‌داریم که جان خود را در راه علم و پیشرفت کشور فدا کردند تا امروز فرزندان ما در محیطی امن و آرام به تحصیل بپردازند.
دهقان‌بهابادی تأکید کرد: آینده ایران به دستان همین شکوفه‌های عزیز سپرده شده است و امید است با تلاش و جدیت، این دانش‌آموزان فردایی روشن، پر از علم، دانش و مسئولیت‌پذیری برای کشور رقم بزنند.
وی همچنین از همراهی خانواده‌ها و حمایت مسئولان قدردانی کرد و افزود: آموزش و پرورش استان با همکاری معلمان و والدین، تمام توان خود را به کار می‌گیرد تا مسیر رشد و تعالی دانش‌آموزان هموار شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جدید، بیش از 350 هزار دانش‌آموز در 2 هزار و 369 مدرسه و 13 هزار و 12 کلاس درس در استان یزد حضور خواهند داشت تا در مسیر علم، دانش و تربیت قدم بگذارند و آینده‌ای روشن برای خود و کشور بسازند.
مراسم جشن شکوفه‌ها با اجرای برنامه‌های شاد، قرائت قرآن و فعالیت‌های نمادین، یادآور شور و شوق ورود به مدرسه و اهمیت تربیت نسلی امیدوار و مسئولیت‌پذیر بود.
انتهای پیام/781