امنیت و اقتدار دفاعی و نظامی دستاوردهای 46 ساله انقلاب اسلامی
فرمانده لشکر 71 روح الله استان مرکزی در دوران دفاع مقدس گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران امروز جزو پنج کشور نخست ساخت پهباد، دو کشور نخست ساخت پهباد رادار گریز و 19 کشور موشکی و صادرکننده سلاح است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، سردار احمد سلیمآبادی، فرمانده لشکر 71 روحالله استان مرکزی در دوران دفاع مقدس پیش از ظهر امروز در بزرگداشت هفته دفاع مقدس با اشاره به نقش مردم زادگاه امام خمینی(ره) در جنگ تحمیلی گفت: خمین نقش بارزی در هشت سال دفاع مقدس داشت و امسال در دفاع مقدس 12 روزه بار دیگر نقش ارزشمند خود را نشان داد.
وی افزود: در طول تاریخ جنگهای مختلفی به وقوع میپیوست که بعد از هر جنگ قراردادهایی علیه ایران تنظیم و تحمیل میشد که بخشی از پاره تن ایران را جدا میکرد.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با گذشت کمتر از 20 ماه کمتر از 20 ماه رژیم بعثی عراق با تحریک آمریکاییها عملیاتی را علیه جمهوری اسلامی آغاز کرد که منطبق با اهداف دشمن در جنگ 12 روزه اخیر بود.
سلیمآبادی مهمترین هدف دشمن را تجزیه و نابودی جمهوری اسلامی ایران دانست که راس جبهه مقاومت در منطقه است و تصریح کرد: در ابتدای جنگ هشت ساله به دلیل اتفاقاتی که در جریان انقلاب رخ داده بود و فرار تعدادی از سران ارتش ،سپاه دارای چالش بود و انسجام نظامی وجود نداشت.اما بر خلاف حمایتهای تمام کشورها از ارتش عراق، جمهوری اسلامی فاتح میدان شد.
فرمانده لشکر 71 روحالله استان مرکزی در دوران دفاع مقدس عنوان کرد: ساخت کارخانه بمبهای شیمیایی در عراق توسط آلمان و در اختیار قراردادن هواپیمای جنگنده در اختیار ارتش عراق توسط فرانسویها از جمله حمایتهای کشورها اروپایی از کشور عراق بود اما در نهایت با هدایت و راهنمایی امام خمینی(ره) و ایجاد اعتماد به نفس در مردم ایران موجب دستاوردهای بزرگی برای جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی شد.
وی بیان کرد: به اسارت گرفتن 72 هزار عراقی ، انجام بیش از 700 روز عملیات ،19 عملیات بزرگ و 125 عملیات متوسط نتیجه رشادتهای رزمندگان جمهوری اسلامی علیه رژیم بعثی در طول هشت سال جنگ تحمیلی بود.
همچنین فرماندهانی مانند سردار شهید حاجی زاده با اراده و اعتماد به نفس برگرفته از امام راحل شروع به ساخت پهباد کردند و امروز در ساخت پهباد و موشک در قله پیشرفت دنیا هستیم و پرتاب موشک از شهرهای مختلف ایران به قلب تلآویو در دفاع 12 روزه نتیجه هشت سال دوران دفاع مقدس است.
سلیم آبادی ادامه داد: در دوران هشت سال دفاع مقدس و جنگ 12 روزه، دشمن سعی کرد از مزدوران و سلطنت طلبها که کشور خود را به بهای ناچیزی میفروشند، استفاده کند اما تفاله های سلطنت طلبها در کشور به دلیل هوشیاری مردم و نیروهای اطلاعاتی مانند دوران دفاع مقدس در دفاع 12 روزه شکست خوردند.
نیروهای مسلح در دفاع 12 روزه قدرت خود را به دنیا نشان دادند و هم اکنون دشمن به دنبال شناسایی نقاط ضعفها ، برنامه ریزی و آینده نگری است و نباید جنگ را تمام شده تصور کنیم.
فرمانده لشکر 71 روحالله استان مرکزی در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: نیروهای مسلح ایران نیز پس از جنگ 12 روزه با رفع ضعفها و تقویت نقاط قوت و ایجاد تغییرات لازم آماده پاسخ کوبنده به هرگونه دستدرازی رژیم صهیونیستی است.
امروز جمهوری اسلامی ایران امروز جزو پنج کشور نخست ساخت پهباد، دو کشور نخست ساخت پهباد رادار گریز و 19 کشور موشکی و صادرکننده سلاح است.
مقایسه شرایط امروز انقلاب اسلامی در قدرت نظامی و دفاعی با ابتدای دفاع مقدس بسیار متفاوت است و انتظار می رود این روند ادامه پیدا کند و نمادی برای تمام آزادگان دنیا باشد.
انتهای پیام/711/