ورود یک فرد نفوذی به «مناطق مخفی» فرودگاه بن گوریون
یک فرد ناشناس با سابقه کیفری، خود را به عنوان کارمند سرویس امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) جا زده و به مکانهای حساس در فرودگاه بن گوریون نفوذ کرده است.

به گزارش مشرق، کانال عبری i۲۴news درخصوص جزئیات این رخداد گزارش داد که مظنون «موفق به نفوذ به مناطق طبقهبندی شده به عنوان مناطق محرمانه در منطقه فرودگاه بن گوریون شده است.»
این کانال اظهار داشت: «در گزارش اولیه، مقامات اسرائیلی مردی حدوداً چهل ساله با سابقه کیفری طولانی را به ظن جعل هویت یک کارمند شاباک در هفتههای اخیر با استفاده از کارت شناسایی جعلی دستگیر کردند.»
کانال i۲۴news افزود: «مظنون که مشخص شد از وسیله نقلیه متعلق به یکی از اعضای واحد اضطراری استفاده کرده است، به مأموران کنترل مرزی نزدیک شد و از تعدادی از مسافران مانند یک مأمور امنیتی بازجویی کرد.»
این کانال ادامه داد: «در بازرسی پلیس از ماشینی که او استفاده میکرد، کارتهای شناسایی جعلی دیگری پیدا شد که این سوءظن را ایجاد کرد که او قصد داشته از آنها برای اهداف کلاهبرداری دیگری استفاده کند.
یک هفت تیر نیز توقیف شد، هرچند از جنس پلاستیک بود و این اقلام نیز در حال حاضر در دست بررسی هستند.»
این کانال خاطرنشان کرد که «عجیبترین نکته در مورد این داستان این است که در مقطعی، او به سادگی تصمیم گرفت از خود در دادگاه دفاع کند.
در طول بازجویی، او از جمله ادعا کرد که گواهی پیدا شده در اختیارش، سندی بوده که در ایستگاه پیدا کرده و میخواسته آن را به یکی از اعضای نیروهای امنیتی تحویل دهد.»
به گزارش کانال i۲۴news، مظنون ادعا کرد که «به آنجا رسیده است، زیرا دوستش از خارج برگشته بود و تنها چیزی که میخواسته این بوده که ماشین را به او برگردانده باشد.» این کانال تأکید کرد که «این کاملاً با شواهد موجود در اختیار پلیس غیر مطابق است.»
این کانال به نقل از یک منبع گزارش داد: «این پرونده بسیار پیچیده است و احتمالاً عاملان دیگری نیز وجود دارند.
به گفته دادگاه، تخلفات آنقدر جدی است که توصیه شده این پرونده برای تحقیقات به شاباک ارجاع داده شود، یا حداقل شاباک در تحقیقات شرکت کند.»