خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان میزبان ۱۸۰۰ نفر خیر جامعه خیران مدرسه‌ساز سراسر کشور

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 07:22
اصفهان- مدیر مجمع خیران مدرسه‌ساز استان اصفهان از میزبانی اصفهان از یک‌هزار و ۸۰۰ خیر مدرسه ساز سراسر کشور در مهرماه خبرداد.
آموزش،خيرين،اصفهان،استان،خيران،پرورش،ملااحمدي،تكريم،كيفيت،گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی ملااحمدی در یکصدونودوسومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: به دستور استاندار اصفهان، فعالیت‌های مربوط به تکریم خیرین در قالب یک «ماه‌جشنواره» آغاز شد و تاکنون نشست‌های متعددی با مجموعه‌های مختلف و نهادهای مردمی و دولتی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه تکریم خیران وظیفه همه ماست، افزود: خوشبختانه حرکت‌های ارزشمندی در زمینه تکریم خیرین آغاز شده است؛ در همین راستا، بیست‌وچهارم مهرماه میزبان هزار و هشتصد نفر از خیران سراسر کشور و استان اصفهان در سالن اجلاس سران خواهیم بود که در این برنامه، مدیران کل آموزش و پرورش کشور، معاونان وزیر، رؤسای مجامع خیرین و مدیران عامل نیز حضور خواهند داشت.
ملااحمدی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های جدی ما توجه به کیفیت آموزشی است، اما نه به شیوه‌های معمول و ناکارآمد گذشته؛ سال گذشته برای نخستین‌بار جامعه خیرین مدرسه‌ساز به صورت هدفمند و هوشمندانه در موضوع کیفیت آموزش در سیستان و بلوچستان ورود کرد که با همکاری وزارت آموزش و پرورش، نتایج چشمگیری به دست آمد.
مدیر مجمع خیران مدرسه‌ساز استان اصفهان گفت: بر اساس آمار رسمی، تنها استانی که در سال تحصیلی ۱۴۰۳ توانست میانگین معدل دیپلم خود را افزایش دهد، سیستان و بلوچستان بود و این اتفاق نتیجه مداخله مستقیم و سرمایه‌گذاری جامعه خیرین در حوزه آموزش بود.
وی تصریح کرد: ما در استان اصفهان نیز آمادگی داریم در همین مسیر گام برداریم؛ مشروط بر آنکه از روش‌های تازه و اثربخش استفاده شود، نه راهکارهایی که طی دهه‌های گذشته نتیجه مطلوبی به همراه نداشته است.
ملااحمدی با بیان اینکه آمادگی برای اجرای این طرح‌ها در اصفهان وجود دارد، خاطرنشان کرد: هدف نهایی ما ارتقای کیفیت آموزش در سطح استان و کشور است و امیدواریم با همراهی آموزش و پرورش، خیران و سایر دستگاه‌ها، گام‌های جدی در این مسیر برداشته شود.