خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 31 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی هزاران نفری علیه سیاست‌های انرژی آلمان

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 31 شهریور 1404 - 01:41
هزاران نفر از مردم آلمان در سراسر این کشور علیه سیاست‌های انرژی دولت دست به راهپیمایی زده و خواستار حفاظت بیشتر از آب و هوا شدند.
راهپيمايي،آلمان،انرژي،نفر،گروه،برلين،گاز،آب،ايجاد،دامن

به گزارش مشرق، در این راهپیمایی که توسط گروه «جمعه‌ها برای آینده» برگزار شد، شرکت کنندگان خواستار توقف فوری تمامی پروژه‌های جدید گاز طبیعی در آلمان شدند.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «درحالیکه بحران آب و هوایی زندگی در سراسر جهان را نابود می‌کند، برلین بر آن دامن می‌زند.»
بر اساس اعلام این گروه، بیش از ۵۰ هزار نفر در بیش از ۸۰ شهر آلمان در این راهپیمایی حضور یافتند.
همچنین ۴۳۰۰ نفر در برلین و ۵۰۰۰ نفر هم در هامبورگ به اعتراضات آمدند.
در مونیخ، گزارش شد که ۱۵۰۰ نفر در این راهپیمایی اعتراضی علیه سیاست‌های انرژی برلین حضور یافتند.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی پلاکارت‌هایی علیه «کاترینا رایش» وزیر انرژی آلمان در دست داشتند و سیاست‌های انرژی او را زیر سوال بردند.
ائتلاف راست میانه دموکرات مسیحی و سوسیال دموکرات‌ها به دنبال ایجاد نیروگاه‌های برق با سوخت گاز به ظرفیت ۲۰ گیگاوات تا ۲۰۳۰ است.
قرار است این نیروگاه‌ها در زمان حذف تدریجی زغال سنگ، زمانی که انرژی‌های تجدیدپذیر نمی‌توانند تقاضای برق را برآورده کنند، مثلا در طول «دوران تاریکی» که خورشید و باد وجود ندارد، وارد عمل شوند.
«کارلا ریمتسما» سخنگوی گروه «جمعه‌ها برای آینده»، در مصاحبه‌ای با شبکه خبری HR، دولت فدرال را به ایجاد ناآرامی عمدی در بین شهروندان و دامن زدن به احساسات علیه حفاظت از آب و هوا متهم کرد.
وی افزود: «آنها به طور فعال در مورد امکان سنجی و مفید بودن این پروژه تردید ایجاد می‌کنند، اگرچه اجماع نظرات کاملا واضح است؛ ما باید از سوخت‌های فسیلی فاصله بگیریم.
وزیر انرژی آلمان به عنوان یک لابی‌گر سابق گاز در حال تداوم یک مدل تجاری پرهزینه و مخرب آب و هوا است.»