خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ عضو پیشنهادی شورای نگهبان برنامه‌های خود را برای نمایندگان تشریح کردند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 23 تیر 1398 - 17:25
عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی قضایی از حضور رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.
كميسيون،مبارزه،تشريح،مخدر،قضايي،حقوقي

کمالی‌پور در تشریح نشست کمیسیون حقوقی قضایی:
یحیی کمالی‌پور عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی قضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نشست امروز عصر این کمیسیون، گفت: مرتضوی و غلامی ۲ نفر از اعضای پیشنهادی حقوقدان شورای نگهبان برای ارائه و تبیین برنامه‌های خود در جلسه امروز حضور یافتند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی قضایی تصریح کرد: این ۲ عضو پیشنهادی شورای نگهبان سوابق اجرایی، مدیریتی و علمی خود را برای نمایندگان تشریح و اعضای کمیسیون هم سوالات خود را بیان کردند.
کمالی‌پور همچنین با اشاره به حضور سردار مومنی رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر در جلسه امروز هم، اظهار کرد: سردار مومنی همراه با تعدادی از همکاران خود برای ارائه پیشنهادها، چالش‌ها و راهکار‌های لازم برای مبارزه هدفمند و منسجم با مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد و بازپروری معتادان در کمپ‌ها به این جلسه آمد.
وی تأکید کرد: رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن پاسخگویی به سوالات نمایندگان، طرح‌ها و برنامه‌های خود را برای مبارزه هدفمند تشریح کرد که در برخی موارد نیاز به اصلاح قوانین وجود دارد که قرار شد این مسائل در کمیسیون مطرح و قوانین اصلاح شوند.
انتهای پیام/