خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملت ایران با استقامت در برابر جبهه باطل به عزتی بزرگ دست یافت

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 شهریور 1404 - 13:13
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: ملت ایران با تبعیت از فرمان امام(ره) و استقامت در برابر جبهه باطل به عزتی بزرگ دست یافت.
الهي،جنگ،سپاه،شهادت،فرمانده،دفاع،پايان،فدوي،تكاليف،تحميلي،يز ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سردار علی فدوی پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه الغدیر یزد ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: ملت ایران با تبعیت از فرمان امام(ره) و استقامت در برابر جبهه باطل به عزتی بزرگ دست یافت و خداوند نیز نصرت خود را شامل حالشان کرد.
وی افزود: پاسداشت هفته دفاع مقدس در حقیقت یادآوری تکلیفی الهی است که بر عهده ما نهاده شده است؛ تکلیفی که با آگاهی از خطر جان نیز با شجاعت به آن عمل کردیم، گروهی در این مسیر به شهادت رسیدند و بسیاری همچنان منتظرند.
شمار منتظران جبهه حق بی‌پایان است و همگی آماده‌اند همچون شهیدان گذشته به عهد و پیمان خود وفادار بمانند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران اظهار کرد: اکنون 47 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و 37 سال از پایان جنگ تحمیلی می‌گذرد، اما دشمنانی چون آمریکا و رژیم صهیونیستی با تجهیزاتی گسترده‌تر از دوران جنگ هشت ساله، همچنان می‌پندارند قادر به غلبه بر انقلاب اسلامی هستند، در حالی که دلباختگان شهادت برای دفاع از آرمان‌ها پا به میدان می‌گذارند.
فدوی با اشاره به پشتیبانی 78 کشور از صدام در جنگ تحمیلی گفت: در آن زمان صدام پیش‌قراول حمله به ایران بود و حامیان بسیاری او را همراهی می‌کردند، اما در جنگ 12 روزه، آمریکا، صهیونیست‌ها و اروپا مستقیماً وارد میدان شدند و با وجود اعلام اهدافشان، در پایان خود به شکست اعتراف کردند.
وی با تأکید بر این‌که پس از دفاع مقدس دوم نیز اقتدار ملت افزایش یافته است، بیان کرد: شهادت رزمندگان در این نبرد اگرچه بسیار سنگین، اما بهترین پاداش الهی برای عمری مجاهدت آنان بود.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با گرامیداشت یاد شهیدان جنگ 12 روزه که 60 درصد آنان پاسدار بودند، گفت: عظمت مقام شهادت جز با رسیدن به این جایگاه درک نمی‌شود، اما مهم‌ترین اصل، پایبندی به تکالیف الهی است که می‌تواند انسان را به این درجه رفیع برساند.
وی انجام تکلیف را شرط تحقق وعده الهی دانست و گفت: مسئولان باید در مسیر تکلیف گام بردارند و با باور به وعده الهی زمینه پیروزی را فراهم کنند.
فدوی بر ضرورت شناسایی و عمل به تکالیف تأکید کرد و گفت: امروز پس از 37 سال از پایان جنگ تحمیلی، افراد بی‌شماری آماده اجرای تکالیف الهی هستند و این ملت پشتیبانی خود از نظام را همیشه حفظ کرده و می‌کنند.
وی در پایان با اشاره به انتصاب سردار زارع کمالی فرمانده سابق سپاه یزد به فرماندهی سپاه همدان گفت: هرچند شمار کسانی که امام(ره) و عرصه‌های آغازین انقلاب را درک کرده‌اند اندک است، اما نسل جوان امروز همان‌گونه مصمم و متعهد پای میدان ایستاده است.
انتهای پیام/781