خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراوانی جرایم در نیروهای مسلح مشاهده نمی‌شود/ نباید یک جرم اتفاق بیفتد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 شهریور 1404 - 12:53
معاون اول سازمان قضایی نیروهای مسلح، گفت: هر چند فراوانی جرائم در این حوزه مشاهده نمی شود، اما وقوع یک جرم نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مسلح،نيروهاي،جرم،قضايي،وقوع،اهميت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کردستان، محمد جعفر شهبازی، در شورای قضایی نیروهای مسلح استان، با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری و اصول قانون اساسی، بر اهمیت پیشگیری از وقوع جرم در نیرو‌های مسلح تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع جرم در میان نیروهای مسلح افزود: سازمان قضایی نیروهای مسلح با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، به‌طور منظم در سراسر کشور برنامه‌های آموزشی و آگاه‌سازی را در زمینه پیشگیری از وقوع جرم اجرا می‌کند.
معاون اول سازمان قضایی نیروهای مسلح، تصریح کرد: این سازمان پیگیری مطالبات به‌حق مردم از مجموعه نیروهای مسلح را وظیفه خود دانسته و بر همین اساس برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد.
هرچند فراوانی جرائم در این حوزه مشاهده نمی‌شود، اما هرگونه وقوع جرم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
شهبازی با بیان اینکه با پیگیری موضوعات قضایی و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه، تلاش می‌کنیم جرائم در نیرو‌های مسلح کاهش یابد، گفت: حتی یک جرم هم برای ما اهمیت دارد و باید اقدامات لازم برای جلوگیری از آن انجام شود تا خللی در مأموریت نیرو‌های مسلح ایجاد نشود.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در استان و جانشین فرمانده سپاه و انتظامی کردستان نیز در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت نیروهای مسلح پرداختند.
انتهای پیام/483/