خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 29 شهریور 1404 - 23:06
یک رسانه اسرائیلی مدعی شد که این رژیم در پیامی که به سران عربستان داده، اعلام کرده که عادی سازی روابط دیگر چندان برای تل آویو اولویت ندارد.
عربستان،اسرائيل،روابط،اسرائيلي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه روسیا الیوم، روزنامه اسرائیلی «اسرائیل هیوم» به نقل از منابعی که آنها را آگاه خوانده است، گزارش داد که اسرائیل به "محمد بن سلمان"، ولیعهد عربستان اعلام کرده است که تمایلی به برداشتن گام‌های مثبت در قبال تشکیلات خودگردان فلسطین ندارد و در نتیجه، موضوع عادی‌سازی روابط با ریاض نیز اولویت تل‌آویو نیست.
موضع اخیر مقام‌های اسرائیلی نشان می‌دهد که پرونده عادی‌سازی روابط با عربستان همچنان با موانع جدی روبه روست.
این ادعا پس از آن مطرح می‌شود که پیشتر نیز روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز مدعی شده بود که عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل به دلیل تحولات اخیر در خاورمیانه و ترور فرماندهان مقاومت، از هر زمان دیگری دورتر شده است.