خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار جوانی: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تحرک دشمن هستیم

مشرق | سیاسی | شنبه، 29 شهریور 1404 - 22:46
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمن همواره با تمام توان وارد میدان می‌شود، اما جمهوری اسلامی ایران نیز در همان سطح برای مقابله آماده است.
دشمن،ايران،اسلامي،سردار،جواني،ملت،دستاوردها،اتكا،قوت،سپاه

به گزارش مشرق به نقل از سپاه نیوز، سردار یدالله جوانی امروز در نشست هم‌اندیشی با اعضای بسیج رسانه در کرمان، با تأکید بر نقش رسانه‌ها در شرایط کنونی اظهار داشت: رسانه‌ها باید دستاوردها و نقاط قوت نظام اسلامی را برجسته کنند، چراکه پررنگ‌کردن ضعف‌ها زمینه‌ساز سوءاستفاده دشمن خواهد بود.
وی با بیان اینکه دشمن جز تسلیم ایران به چیز دیگری راضی نمی‌شود، افزود: آنها نمی‌خواهند جمهوری اسلامی در حوزه‌های هسته‌ای، موشکی و نفوذ منطقه‌ای قدرتمند باشد.
حتی در بحبوحه مذاکرات هم جنگی را تحمیل کردند که نشان‌دهنده نقشه شوم آنان برای تجزیه و براندازی است.
سردار جوانی تبیین ابعاد جنگ ۱۲ روزه را ضروری دانست و گفت: زمانی که دشمن به سمت آتش‌بس می‌رود، این نشان از عظمت ملت ایران و اقتدار نظام اسلامی دارد.
باید این دستاوردها به‌درستی برای مردم و جهان تشریح شود.
معاون سیاسی سپاه با اشاره به شگردهای رسانه‌ای دشمن تصریح کرد: وارونه‌نمایی واقعیت‌ها و روایت‌های نادرست، بخشی از جنگ روانی دشمن است.
هدف آنها فریب افکار عمومی است و رسانه‌های داخلی نقش مهمی در خنثی‌سازی این توطئه دارند.
وی طراحی بلندمدت دشمن برای ایجاد ناامنی در ایران را یادآور شد و افزود: ایدئولوژی و تمدن‌سازی انقلاب اسلامی برای دشمن غیرقابل‌تحمل است و از بین بردن آن را دنبال می‌کند.
ما باید با اتکا به رسانه‌های خود، نقاط قوت را تقویت و در مقابل زیاده‌خواهی‌ها بایستیم.
سردار جوانی با بیان اینکه مقابله با قدرت‌های زورگو افتخار ملت ایران است»، تأکید کرد: دشمنان حتی در جریان مذاکره نیز حمله کردند و فرماندهان و دانشمندان ما را هدف گرفتند، اما ملت ایران با بصیرت و ایستادگی توطئه‌های آنان را ناکام گذاشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی هر روز دست به اقدامی می‌زند، اما این نشان‌دهنده درماندگی و افول آن است.
ما باید با الهام از رهنمودهای امامین انقلاب و اتکا به وعده‌های الهی مسیر پیشرفت را ادامه دهیم.
رسانه‌ها نیز باید روایت ۱۲ روز مقاومت را برجسته کرده و در تقویت اعتماد عمومی نقش‌آفرین باشند.