خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 29 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات احداث دو جایگاه شارژ برقی قورخانه و هنگام در تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 29 شهریور 1404 - 18:40
سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران با اشاره به بهره‌برداری رسمی از دو جایگاه شارژ برقی «قورخانه» و «هنگام» گفت: این اقدام نقطه عطفی در توسعه حمل‌ونقل عمومی پاک و کاهش آلودگی هواست.
دستگاه،شارژ،تاكسي،اتوبوس،ساعت،كيلووات

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر اختیاری، سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران اظهار کرد: جایگاه شارژ هنگام (فاز شمالی) با مساحتی حدود ۵ هزار مترمربع، مجهز به ۴ دستگاه استند شارژ سریع ۲۴۰ کیلووات یا ۸ دیسپنسر ۱۲۰ کیلووات است که قابلیت شارژ همزمان ۸ دستگاه اتوبوس و ۱۶ دستگاه تاکسی را فراهم می‌کند.
این مرکز می‌تواند روزانه ۲۴ دستگاه اتوبوس در ۹ ساعت شبانه و ۱۹۲ دستگاه تاکسی در ۱۲ ساعت روزانه شارژ کند.
سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران در ادامه به معرفی جایگاه دوم پرداخت و افزود: جایگاه شارژ قورخانه نیز با مساحتی حدود ۵ هزار مترمربع و تجهیز به ۱۶ دستگاه استند شارژ سریع ۱۲۰ کیلووات، توان شارژ همزمان ۸ دستگاه اتوبوس و ۱۶ دستگاه تاکسی را دارد و قادر است در ۹ ساعت شبانه ۴۸ دستگاه اتوبوس و در ۱۲ ساعت روزانه ۳۸۴ دستگاه تاکسی را شارژ کند.
اختیاری تأکید کرد: این اقدامات بخشی از برنامه جامع مدیریت شهری برای گسترش حمل‌ونقل برقی، کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و بهبود کیفیت هوای پایتخت است.
توسعه جایگاه‌های شارژ و تقویت ناوگان برقی با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت تا امکان ارائه خدمات پایدارتر، ایمن‌تر و دوستدار محیط زیست برای شهروندان فراهم شود.
هدف ما دستیابی به تهرانی پاک‌تر و ارتقای کیفیت زندگی همه شهروندان است.