خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 29 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

این دو کتاب مورد تائید نیست!

مشرق | یادداشت | شنبه، 29 شهریور 1404 - 16:24
خانواده‌های سرداران شهید حاجی‌زاده و محمود باقری در اطلاعیه‌ای اعلام کردند که کتاب‌های منتشر شده با عناوین «امیر مقاومت» و «آذرخش گمنام» مورد تأیید آنها نیستند.
شهيد،خانواده،سيره،شهيدان،منتشر،همرزمان،آذرخش،گمنام،تحريف

به گزارش مشرق، خانواده‌های سرداران شهید حاجی‌زاده و شهید محمود باقری در اطلاعیه‌ای اعلام کردند که کتاب‌های منتشر شده با عناوین «امیر مقاومت» و «آذرخش گمنام» مورد تأیید آنها نیستند.
به گفته این دو خانواده، مطالب این کتاب‌ها حاوی مواردی نادرست، تحریف‌شده و مغایر با زندگی، شخصیت و سیره شهیدان عزیزشان است.
متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:
کتاب‌هایی با عناوین «امیر مقاومت» و «آذرخش گمنام» به قلم آقای ناصر کاوه منتشر شده است که در آنها مطالبی خلاف واقعیت، تحریف شده و به دور از حقیقت زندگی، شخصیت و سیره شهیدان عزیز ما درج شده است.
اعضای خانواده، دوستان و همرزمان شهیدان صراحتاً اعلام می‌کنند که هیچ‌گونه همکاری، همراهی و تأییدی نسبت به این آثار نداشته و ندارند و محتوای این کتاب‌ها مورد تأیید ما نیست.
ما ضمن تکریم و احترام به تمام تلاش‌هایی که در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صورت می‌گیرد، انتظار داریم اصحاب رسانه در انتقال زندگی‌نامه شهدا نهایت دقت، صحت و صداقت را رعایت کنند تا خاطره و مسیر روشن این عزیزان دچار تحریف و کژنمایی نشود.
همچنین تأکید می‌کنیم که در صورت تمایل هر شخص حقیقی یا حقوقی به تولید هر نوع اثر مکتوب، رسانه‌ای، مستند، فیلم یا محصول فرهنگی درباره شهید بزرگوارمان، خانواده شهید با تمام توان و به صورت همه‌جانبه آماده همکاری و یاری‌رسانی در جهت انتشار مطالب صحیح، مستند و مطابق با حقیقت و سیره شهید می‌باشد.
در پایان، تأکید می‌کنیم تنها منابعی که توسط خانواده و همرزمان شهید معرفی و منتشر گردد، معتبر و قابل استناد خواهد بود.