خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 29 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت سردار کارگر از روند جذب دختر شهید باقری

مشرق | یادداشت | شنبه، 29 شهریور 1404 - 13:01
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت از درخواست شخصی شهید سرلشکر محمد باقری برای همکاری دخترش با خبرگزاری دفاع مقدس و نحوه جذب او در این مجموعه رسانه‌ای سخن گفت.
مقدس،دفاع،باقري،سرلشكر،شهيد،جذب،خبرگزاري،سردار،بنده

به گزارش مشرق، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در نشست خبری چهل و پنجمین سالگرد هفته دفاع مقدس هفته دفاع مقدس، از درخواست شخصی شهید سرلشکر محمد باقری برای همکاری دخترش با خبرگزاری دفاع مقدس و نحوه جذب او در این مجموعه رسانه‌ای سخن گفت.
سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» امروز شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ در نشست خبری چهل و پنجمین سالگرد هفته دفاع مقدس، در نشستی خبری که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، به خاطره‌ای از شهید سرلشکر محمد باقری اشاره کرد.
وی گفت: شهید باقری یک روزی با بنده تماس گرفت و گفت که موضوعی را می‌خواهم با شما مطرح کنم؛ ولی امکانش فراهم نمی‌شد.
چند روز بعد، پیش ایشان رفتم؛ شهید باقری به بنده گفت که دخترم رشته علوم ارتباطات خوانده و دوست دارد خبرنگار شود؛ اگر امکان دارد در خبرگزاری دفاع مقدس مشغول کار شود.
جذب با تأکید بر شایستگی حرفه‌ای
سردار کارگر ادامه داد: بنده به شهید باقری گفتم که اتفاقاً ما به‌دنبال جذب تعدادی خبرنگار خانم برای خبرگزاری هستیم.
شهید باقری گفت، با این‌حال با او مصاحبه کنید و اگر به درد شما خورد، او را جذب کنید.
مقدمات جذب و گزینش ایشان انجام شد.
ساده‌ترین فرد مجموعه خبرگزاری دفاع مقدس
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به شخصیت این بانوی خبرنگار گفت: این شهیده والامقام ساده‌ترین و معمولی‌ترین شخصی بود که در مجموعه خبرگزاری رفت‌وآمد داشت.
سالن قصرشیرین با خاطرات شهدا
سردار کارگر در پایان این بخش از سخنان خود خطاب به خبرنگاران حاضر در جلسه گفت: این سالنی که شما عزیزان در آن حضور دارید، سالنی است که شهدای بزرگواری، از جمله شهیدان سرلشکر باقری، سرلشکر سلامی، سرلشکر شادمانی و سرلشکر حاجی‌زاده، چندین بار در همین سالن جلسه داشتند؛ یاد خاطره‌ این شهدای عزیز بخیر و ان‌شاءالله درجاتشان عالی باشد.