خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 29 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

26 مورد غرق شدگی در استان چهارمحال و بختیاری

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 29 شهریور 1404 - 12:53
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، 26 مورد غرق شدگی در سطح استان رخ داده است.
اورژانس،استان،چهارمحال،بختياري،ابتداي،عسگري،آمبولانس،ماموريت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، نرگس عسگری امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 107890 تماس با مرکز اورژانس چهارمحال و بختیاری گرفته شده است.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون مرکز اورژانس استان 25 هزار ماموریت داشته است گفت:در سال جاری 15 هزار و 241 مزاحمت تلفنی برای اورژانس استان رخ داده است که در مقایسه با تعداد ماموریت‌ها زیاد و قابل توجه است.
وی افزود: مزاحمت‌ها عامل مهمی برای تاخیر در رسیدن تکنسین اورژانس به بالین بیمار است زیرا ممکن است کد اورژانس درگیر یک ماموریت کاذب باشدکه افراد مزاحم به پلیس معرفی می‌شوند تا بازدارندگی ایجاد شود.
وضعیت جاده‌های استان که عمدتا کوهستانی است عامل دیگر تاخیر در رسیدن به بالین بیمار است.
عسگری عنوان کرد: در استان چهارمحال و بختیاری 20 پایگاه اورژانس شهری و 39 پایگاه اورژانس جاده‌ای وجود دارد که تعداد پایگاه‌های جاده‌ای استان از نرم کشوری بیشتر است.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مجموعا 98 آمبولانس و 485 نیروی انسانی در اورژانس استان وجود دارد گفت: آمبولانس‌ها دائم درحال تردد در شرایط خاص هستند و استهلاک آنها بالا می‌رود که 5 دستگاه آمبولانس استان نیاز به تعمیر دارد.
عسگری با بیان اینکه زمان پرواز اورژانس هوایی طبق قانون از زمان طلوع خورشید تا یک ساعت قبل از غروب است و امکان پرواز در شب وجود ندارد گفت:سال گذشته42 ماموریت توسط اورژانس هوایی استان انجام شد که امسال به 61مورد رسیده و افزایش داشته است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 26 مورد غرق شدگی در استان رخ داده است که بیشتر مربوط به مهمانان حاضر در استان می‌باشد که از شرایط رودخانه‌های استان اطلاع ندارند.
از ابتدای سال جاری تاکنون 195 مورد اورژانس زنان و 8 مورد زایمان در آمبولانس در استان داشتیم .تا پایان امسال نیز اولین پایگاه اورژانس بانوان در شهرکرد ایجاد می‌شود.
انتهای پیام/7540