خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 29 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سارق حرفه‌ای کابل‌های مخابراتی به دام پلیس افتاد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 29 شهریور 1404 - 11:31
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: مأموران پلیس در یک عملیات هدفمند موفق شدند جوانی را که در حال سرقت سیم و کابل مخابراتی بود شناسایی و پس از تعقیب و گریز دستگیر کنند.
مخابراتي،پليس،شاهرود،مأموران،سرقت،مشاهده،شهروندان،امنيت،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سرهنگ سیدعلی میر‌احمدی در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: مأموران کلانتری 11 آزادی شاهرود در جریان گشت‌های شبانه، به فردی برخوردند که مشغول قطع کابل‌های مخابراتی بود و با مشاهده پلیس قصد فرار داشت.
وی بیان کرد: این فرد که تنها 20 سال سن دارد، پس از دستگیری به انجام 13 فقره سرقت از تجهیزات مخابراتی در سطح شهرستان شاهرود اعتراف کرده و مشخص شد دارای سوابق متعدد کیفری است.
میر‌احمدی افزود: مأموران پس از مهار و انتقال این سارق، پرونده‌ای جامع برای او تشکیل دادند و جهت ادامه مراحل قضایی به دستگاه قضا معرفی شد تا مطابق قانون با وی برخورد شود.
او خاطرنشان کرد: سرقت سیم و کابل‌های مخابراتی نه‌تنها خسارت مالی قابل توجهی به زیرساخت‌ها وارد می‌کند بلکه موجب ایجاد اختلال در ارتباطات و نارضایتی شهروندان نیز می‌شود.
جانشین فرمانده انتظامی استان یادآور شد: امنیت پایدار تنها با مشارکت مردم و همکاری مستقیم آنان با پلیس امکان‌پذیر است و شهروندان باید در صورت مشاهده افراد ناشناس یا مشکوک، مراتب را بدون تأخیر از طریق شماره 110 اطلاع دهند.
وی تأکید کرد: پلیس با جدیت و قاطعیت تمام در برابر افرادی که امنیت عمومی را خدشه‌دار کنند ایستاده و اجازه نخواهد داد آرامش جامعه از سوی سارقان یا قانون‌شکنان مختل شود.
انتهای پیام/363/