خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مورینیو: اینتر باید فاتح اسکودتو شود

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 23 تیر 1398 - 15:57
سرمربی پیشین نراتزوری معتقد است اینتر این فصل می‌تواند به قهرمانی سری A ایتالیا برسد.
كونته،سرمربيگري،آنتونيو،A،منچستريونايتد،فاتح

به گزارش مشرق، یوونتوس در هشت سال اخیر قهرمان بلامنازع سری A ایتالیا بوده و هیچ تیمی نتوانسته مانع قهرمانی راه‌راه پوشان تورین شود.
آقای خاص معتقد است اینتر با آنتونیو کونته باید این فصل فاتح اسکودتو شود، این در حالی است که آخرین قهرمانی نراتزوری در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی ایتالیا در سال 2010 با خود او بوده است.
ژوزه مورینیو که در زمان حضورش در منچستریونایتد با چلسیِ تحت‌هدایت آنتونیو کونته بارها تقابل کرد، در گفت‌وگو با روزنامه ایتالیایی «گاتزتا دلو اسپورت» گفت: اینتر باید این فصل فاتح سری A شود و اطمینان دارم که می‌توانند این کار را بکنند.
سرمربی پیشین تیم‌های رئال مادرید و چلسی که پس از اخراج شدنس از سمت سرمربیگری منچستریونایتد در ماه دسامبر 2018 دیگر هدایت تیمی را برعهده نداشته، درباره چالش بعدی‌اش در دوران حرفه‌ای‌اش اظهار داشت: در حال حاضر در حال یادگیری زبان آلمانی هستم چون تنها زبانی است که نمی‌دانم.
من به زبان‌های انگلیسی، اسپانیایی، پرتغالی، فرانسوی و ایتالیایی صحبت می‌کنم.
بعد از آن هم نمی‌توانم چیزی را غیرمحتمل بدانم، حتی سرمربیگری در آلمان را.