خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 29 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماکرون: کشور فلسطین را دوشنبه به رسمیت می‌شناسم

اعتماد | همه | شنبه، 29 شهریور 1404 - 08:29
رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که تصمیم دارد روز دوشنبه در نیویورک کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.
فلسطين،كشور،شناختن،مجدداً

کد خبر: 737056 | ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ ۰۸:۲۳:۳۲
امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه تصریح کرد: من مجدداً به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر عزم خود برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در روز دوشنبه در نیویورک تاکید کردم.
به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: به رسمیت شناختن کشور فلسطین بخشی از طرح صلح فراگیر برای منطقه است که هدف از آن برآورده کردن خواسته‌های اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها برای برخورداری از امنیت و صلح است.
ماکرون گفت: محمود عباس مجدداً بر تصمیم خود برای اجرای اصلاحات لازم به منظور تمدید حکمرانی فلسطین و رویارویی با چالش‌های تحقق ثبات در کشور آتی فلسطین تاکید کرد.
وی افزود: ما به حمایت از مسئولان فلسطینی ادامه خواهیم داد و پایبندی به تعهداتمان را به خاطر امنیت و ثبات منطقه تضمین خواهیم کرد.