خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 28 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام‌ جمعه همدان: ایستادگی برابر ظالمین رأس تقواست

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 28 شهریور 1404 - 17:31
امام جمعه همدان با بیان اینکه ایستادگی برابر ظالمین رأس تقواست، گفت: حداقل انتظار از کشورهای اسلامی قطع رابطه با رژیم صهیونیستی است.
همدان،استان،مسكن،جنگ،شعباني،جمعه،مشكل،علمي،اشاره،ايستادگي،دش ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه همدان با تأکید بر اینکه ایستادگی و مبارزه با مفسدین فی‌الارض و ظالمین عالم در رأس مسائل تقوا قرار دارد عنوان کرد: دشمن در جنگ روایت‌ها به‌دنبال تسلط بر اذهان جامعه است و همه صاحبان تریبون باید مراقب سخنان و تحلیل‌های خود باشند.
وی با بیان اینکه در جنگ سخت فرمانده میدان مشخص است، اما در جنگ روایت‌ها این پرسش وجود دارد که چه کسی باید فرمانده میدان باشد، افزود: بسیاری از تحلیل‌ها و اظهارنظرهایی که امروز در فضای مجازی درباره جنگ مطرح می‌شود، صرفاً بر پایه اطلاعات ذهنی و اخبار غیرموثق است.
امام جمعه همدان با اشاره به تجربه‌های گذشته تأکید کرد: دشمن عادت دارد از «تله مذاکره» استفاده کند و این بار هم موشک را وسط میز مذاکره زد؛ امام خمینی(ره) نیز 40 سال پیش هشدار داده بودند که اگر در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی نکنید، تک‌تک شما را مورد هجمه قرار خواهد داد.
شعبانی با بیان اینکه حداقل انتظار از کشورهای اسلامی، قطع رابطه با رژیم صهیونیستی است، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهید قدرت جمهوری اسلامی را ببینید، عکس‌العمل ایران را با واکنش دیگر کشورها در مقابل هجمه‌ها مقایسه کنید.
وی در ادامه به وضعیت علمی استان اشاره کرد و گفت: انتظار داشتیم از استان همدان شاهد رتبه‌های برتر در کنکور سراسری باشیم، اما متأسفانه این مهم تحقق نیافت.
رتبه‌های برتر نشانه رشد علمی استان است و از متولیان می‌خواهیم برای ارتقای علمی همدان برنامه‌ریزی کنند.
امام‌ جمعه همدان با قدردانی از فرهنگیان افزود: در حوزه مسکن نیز بالای 7 ماه است که طرحی جامع به دفتر رئیس‌جمهور و وزرا ارائه شده، چرا که استان همدان توانایی حل مشکل مسکن را دارد.
انسان واقعاً از دیدن زن و مردی که در این شرایط اقتصادی با مشکل مسکن روبه‌رو هستند، خجالت می‌کشد.
شعبانی استاندار همدان را فردی توانمند دانست و از دولت خواست اعتماد بیشتری به این استان داشته باشد و تصریح کرد: اگر برخی قوانین و محدودیت‌ها اصلاح شود، می‌توانیم مشکل مسکن استان را در داخل حل کنیم.
وی در پایان با اشاره به ظرفیت تعاونی‌ها گفت: 50 درصد تعاونی‌های استان در عرصه تولید تلاش می‌کنند و لازم است از آن‌ها حمایت جدی صورت گیرد.
انتهای پیام/