خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 28 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موتورسواران رکوردار حوادث ناگوار پایتخت/ 170 نفر تصادفات فوتی در شش ماه

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 28 شهریور 1404 - 11:53
در حالی که آمار تصادفات فوتی موتورسواران در پایتخت طی نیمه اول سال 1404 به 170 نفر رسیده است، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با ابراز نگرانی از روند افزایشی این حوادث، موتورسواران را بیشترین قربانیان تصادفات در پایتخت معرفی کرد.
تصادفات،پايتخت،آمار،درصد،تهران،موتورسواران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه تلویزیونی شهر امن با اشاره به آمار نگران‌کننده تصادفات موتورسیکلت‌سواران در پایتخت، در شش‌ماهه نخست سال جاری گفت:170 نفر از موتورسواران در اثر تصادفات جان خود را از دست داده‌اند .موتورسیکلت‌سواران 47 درصد از کل فوتی‌های ناشی از تصادفات رانندگی در تهران را به خود اختصاص داده‌اند که این آمار بسیار هشداردهنده است.
سرهنگ کشیر در ادامه با اشاره به آمار تصادفات در نیمه دوم سال 1403 اظهار کرد: در این بازه زمانی، 134 نفر از موتورسیکلت‌سواران در اثر تصادفات جان باختند که این رقم معادل 42 درصد از کل فوتی‌های ناشی از حوادث رانندگی در پایتخت است.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آمار سالانه تصادفات فوتی در سال 1403 اظهار کرد: در مجموع، 274 نفر موتورسوار در تهران جان خود را در اثر تصادفات از دست داده‌اند که این رقم 44 درصد از کل فوتی‌های تصادفات رانندگی در پایتخت را شامل می‌شود.
سرهنگ کشیر افزود: موتورسیکلت وسیله‌ای ناایمن است و موتورسواران بیش از سایر کاربران ترافیک در معرض خطر هستند.
وی با تأکید بر استفاده از کلاه ایمنی برای راننده و ترک‌نشین افزود: 80 درصد فوتی‌های موتورسواران در پایتخت ناشی از ضربه به سر است.
همچنین با آغاز نیمه دوم سال و بارش‌های فصلی، لغزندگی معابر خطر تصادف را افزایش می‌دهد.
انتهای پیام/