خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ببینید| حمله پهپادی اوکراین به مجتمع پتروشیمی در قلب روسیه

اعتماد | همه | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 17:40
مجتمع عظیم پتروشیمی شرکت دولتی گازپروم در جمهوری باشقیرستان روسیه در پی حمله پهپادی، در آتش سوخت. فرماندار باشقیرستان رادی خبیَروف این حادثه را تأیید و اعلام کرد که یک حمله تروریستی به شرکت گازپروم نفتخیم با دو پهپاد بال ثابت انجام شد که هیچ تلفاتی نداشت. آتش مهار شده و میزان خسارت در حال ارزیابی است. این حمله به واحد کلیدی پالایش و تقطیر نفت خام آسیب رسانده که می‌تواند به طور قابل توجهی توان عملیاتی پالایشگاه را مختل کند.
حمله،باشقيرستان،گازپروم

مجتمع عظیم پتروشیمی شرکت دولتی گازپروم در جمهوری باشقیرستان روسیه در پی حمله پهپادی، در آتش سوخت.
فرماندار باشقیرستان رادی خبیَروف این حادثه را تأیید و اعلام کرد که یک حمله تروریستی به شرکت گازپروم نفتخیم با دو پهپاد بال ثابت انجام شد که هیچ تلفاتی نداشت.
آتش مهار شده و میزان خسارت در حال ارزیابی است.
این حمله به واحد کلیدی پالایش و تقطیر نفت خام آسیب رسانده که می‌تواند به طور قابل توجهی توان عملیاتی پالایشگاه را مختل کند.