خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هاآرتص: نتانیاهوی شکست‌خورده اسرائیل را به ورطه نابودی کشانده است - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 16:12
هاآرتص با انتقاد تند از سخنان اخیر نتانیاهو علیه کشورهای غربی و تبدیل کردن اقتصاد اسرائیل به یک اقتصاد بسته در سایه انزوای جهانی این رژیم تاکید کرد نتانیاهو به عنوان یک فرد شکست خورده ، اسرائیل را به ورطه نابودی و جنگ های بی پایان کشانده است.
نتانياهو،اسرائيل،رژيم،اقتصادي،اقتصاد،درصد،هاآرتص،انزواي،صهيو ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی سخنان اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر درباره انزوای این رژیم و قصد او برای تبدیل کردن اسرائیل به اسپارتا (اقتصادی بسته و خوداتکا بر اساس الگوی اسپارت در یونان باستان)، روزنامه عبری هاآرتص در سرمقاله جدید خود اعلام کرد که نتانیاهوی شکست خورده، اسرائیل را به ورطه نابودی و جنگ‌های بی‌پایان کشانده است.
روزنامه هاآرتص در این مقاله اعلام کرد که نتانیاهو چند روز قبل در یک کنفرانس مالی در قدس اعتراف کرد: اسرائیل به زودی با انزوای خفقان آوری مواجه خواهد شد و بنابراین باید اقتصادی دارای ویژگی‌های خودکفایی برای مقابله با انزوا از بازارهای جهانی داشته باشد.
این رسانه عبری تاکید کرد: نتانیاهو که تحت تعقیب دیوان بین المللی کیفری قرار دارد گفت که ممکن است خودمان را در شرایطی ببینیم که صنایع تسلیحاتی ما محاصره شده باشند.
در مقاله هاآرتص آمده است: این سخنان نتانیاهو، اظهارات مردی تحت تعقیب و شکست خورده بوده و خواسته او روشن است: سیطره کامل و مطلق بر اسرائیل بدون هیچ گونه مانع بروکراتیک، محدودیت قانونی و موانع سیاسی.
طبق رویکرد نتانیاهو، تنها نخست وزیر قدرت تصمیم گیری درباره همه چیز را دارد و هیچکس نمی‌تواند مانع او شود.
روزنامه هاآرتص تصریح کرد: باید معنای واقعی نهفته در پشت سخنان نتانیاهو را بفهمیم و بدانیم که او تلاش دارد اسرائیلی‌ها را بترساند و آنها را متقاعد کند که باید فقط به خودشان یا به او تکیه کنند.
در ادامه این مقاله آمده است: نتانیاهو برای رسیدن به این هدفش، در سخنرانی اخیر خود کشورهای اروپایی را دشمن اسرائیل توصیف و ادعا کرد، موج مهاجران مسلمان به این کشورها هجوم آورده‌اند و قطر و چین از طریق کمپین‌های ایدئولوژیک و سیستماتیک و رسانه‌های اجتماعی، به پایگاه‌های کشورهای غربی نفوذ کرده‌اند.
رسانه مذکور عبری ادامه داد: هیچ ارتباطی میان این لفاظی‌های نتانیاهو با واقعیت وجود ندارد و کشورهای غربی اکنون تنها به خاطر سیاست‌های بی‌ملاحظه و افراطی کابینه نتانیاهو علیه اسرائیل بسیج شده‌اند.
اگر اسرائیل از جهان منزوی شود، اقتصاد آن در معرض خطر فروپاشی قرار می‌گیرد؛ زیرا اقتصاد آن در درجه اول به صادرات وابسته است.
روزنامه هاآرتص در ادامه تصریح کرد که اتحادیه اروپا جنگ اسرائیل علیه مردم غزه را محکوم و تهدید به تعلیق بخش‌هایی از توافق تجاری با اسرائیل کرده است و این اقدام می‌تواند ظرف چند روز آینده عملی شود.
بنابراین نتانیاهو باید به ویرانی غزه پایان و به اسرائیلی‌ها اجازه دهد که نظرات خود را از طریق انتخابات زودهنگام اعلام کنند.
نتانیاهو چند روز قبل در کنفرانس خبری حسابداران در قدس اشغالی اعتراف کرد که این رژیم در انزوای سیاسی غرق شده و مجبور خواهد بود که به اقتصادی بسته و خوداتکا در برابر انزوای جهانی روی آورد.
درحالی که با افشای جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در نوار غزه، موج بزرگی از فشارهای مردمی در اروپا بر دولت ها با هدف تحریم اسرائیل به ویژه تحریم تسلیحاتی علیه این رژیم به راه افتاده است، نتانیاهو سقوط بازار را به فشار اقلیت‌های مسلمان در اروپا نسبت داد که دولت‌های خود را به اتخاذ مواضع سخت‌گیرانه، تحریم‌ها و محدودیت‌ها علیه اسرائیل ترغیب می‌کنند.
وی گفت: این فشارها موجب تحریم و محدودیت‌های زیادی علیه اسرائیل شده و واردات سلاح را دشوار کرده است.
پس از این اظهارات نتانیاهو بازارهای بورس رژیم اسرائیل سقوط کرد و شاخص‌های کلیدی بازار با کاهش قابل توجهی مواجه شد.
در این زمینه روزنامه صهیونیستی «کالکلیست» اوضاع بازارها را تیره توصیف کرد، به طوری که شاخص «تل‌آویو 125» یک درصد و شاخص نفت و گاز 2.2 درصد سقوط و سهام صنایع نظامی به شدت افت کرد و سهام «البیت» ٢ درصد و «نکست ویژن» ٤ درصد کاهش یافتند.
تاثیر منفی این اظهارات به بخش های دیگر اقتصادی رژیم صهیونیستی نیز سرایت کرد، به طوری که سهام «نیومد انرژی» 2.4 درصد، سهام «آلما اینفراستراکچر» پس از لغو قرارداد خرید توسط شرکت «بیزک» 12.9 درصد کاهش یافتند؛ موضوعی که از منظر محافل اقتصادی نشانه کاهش اعتماد به اقتصاد این رژیم است.
از نگاه کارشناسان اقتصادی رژیم صهیونیستی، این سقوط، لحظه ای نیست، بلکه نشانه بحران در رویکرد اقتصادی است که تحت فشار انزوای بین المللی و محدودیت بازارهای جهانی ایجاد شده است.
شخر تورجمن، رئیس اتحادیه اتاق‌های بازرگانی رژیم صهیونیستی در این زمینه گفت: اظهارت نتانیاهو مبنی بر اقتصاد اسپارتا واقعیت خطرناکی از اقتصاد اسرائیل را ترسیم می‌کند که متعلق به قرون وسطی است و برای یک اقتصاد مدرن مناسب نیست.
وای بر ما اگر این دیدگاه نتانیاهو باشد.
انتهای پیام/