خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی 8 بازارچه جدید در اهواز

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 15:53
رئیس شورای شهر اهواز از راه اندازی نخستین بازار روز کرامت در این شهر خبر داد و گفت:برنامه ریزی برای ایجاد هشت بازار روز در همه مناطق شهری انجام شده است.
بازارها،اهواز،شهري،مطيعي،بازارهايي

محمدمهدی مطیعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با بیان اینکه راه‌اندازی چنین بازارهایی از سال‌های گذشته مورد مطالبه مردم بوده است، اظهار داشت: نخستین بازار روز کرامت اهواز به بهره‌برداری رسید که این رویه برای ساماندهی قیمتها ادامه خواهد داشت.
کنترل قیمت‌ها و ساماندهی دستفروشان
وی با اشاره به مهمترین مزایای فعالیت این بازارها افزود: «یکی از مهمترین مزایای فعالیت این بازارها، کنترل قیمت‌هاست و مدیریت شهری و کاهش تردد است.
رئیس شورای شهر اهواز با تقدیر از مجموعه مدیریت شهری در راه‌اندازی این بازارچه، خاطرنشان کرد: «ایجاد چنین بازارهایی در سامان‌دهی ایجابی دستفروشان، خودداری از تردد غیرضروری شهری و نظافت بیشتر شهر تاثیرگذار است.»
مطیعی در پایان تأکید کرد: «این بازارها همچنین در اصلاح الگوی خرید و مصرف نقش پررنگی خواهند داشت.
انتهای پیام/341