دستگیری سریع سارقان مسلح پیرزن 80 ساله
دادستان عمومی و انقلاب تفت گفت:در عملیاتی فوری ماموران پلیس آگاهی و هماهنگی قضایی، دو عامل سرقت به عنف از یک سالمند 80 ساله در روستای علیآباد تفت را کمتر از 6 ساعت پس از وقوع دستگیر کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، سید جمال الدین طباطبایی دادستان عمومی و انقلاب تفت گفت : در پی وقوع فقره سرقت به عنف از یک شهروند سالخورده در اولین ساعات امروز در روستای علی آباد شهرستان تفت، عملیات فوری مأموران پلیس آگاهی و پاوای استان یزد برای شناسایی و دستگیری متهمان آغاز شد.
وی اظهار داشت: بر اساس گزارش واصله، باحضور فوری در صحنه و انجام تحقیقات میدانی، مصاحبه با شاکی و مطلعان، موفق شدند در مدت زمان کوتاهی، هویت دو نفر از متهمان را شناسایی کنند.
طباطبایی تصریح کرد: با هماهنگی های قضایی و همکاری های بین حوزهای انتظامی، این دو متهم که در یکی از محلات حاشیهای شهر یزد مخفی شده بودند، در کمتر از 6 ساعت پس از وقوع جرم در محل سکونت استیجاری خود دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: بررسی های اولیه نشان میدهد که متهم اصلی، مردی بوده که با همکاری همسر خود و با طرح ریزی قبلی اقدام به این سرقت نموده است.
دادستان تفت گفت: متهمان انگیزه خود را "بدهی مالی" و "وسوسه ناشی از مشاهده طلاهای سالمند" در روز قبل از سرقت اعلام کردهاند.
انتهای پیام/781