روسیه زیرساختهای ریلی در مرکز اوکراین را هدف قرار داد
به ادعای فرماندار منطقه پولتاوا نیروهای روسیه زیرساختهای ریلی در مرکز اوکراین را مورد حمله قرار دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - مقامات اوکراینی امروز پنجشنبه مدعی شدند که نیروهای روسیه به زیرساختهای ریلی در منطقه پولتاوا در مرکز اوکراین حمله کردند و پنج نفر را زخمی کردند.
ولودیمیر کوهوت، فرماندار منطقه، در پیامرسان تلگرام گفت که در منطقه میرهورود، یک حمله به یک نفر آسیب رساند و باعث آتشسوزی شد.
اوپراتور راهآهن دولتی اوکراین، Ukrzaliznytsia، گفت که این حمله به طور موقت برق چندین ایستگاه را قطع کرد و باعث تاخیرهای تا سه ساعته برای قطارهای مسافری شد.
در ماههای اخیر، نیروهای روسیه به زیرساختهای ریلی اوکراین حمله کردهاند، از جمله حملات به مراکز مهم در مناطق خارکف و دونتسک، و همچنین ایجاد اختلال در منطقه کیرووهراد.
بر اساس گزارش خدمات اضطراری، یک حمله پهپادی در ساعات پایانی شب به منطقه پولتاوا نیز به یک پمپ بنزین آسیب رساند و باعث آتشسوزی و زخمی شدن چهار نفر دیگر شد.
نیروی هوایی اوکراین گفت که در شب گذشته ۴۸ فروند از ۷۵ پهپاد پرتاب شده توسط روسیه را سرنگون کرده و ۲۶ مورد اصابت پهپاد در شش مکان مختلف را گزارش داد.
منبع: رویترز