خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین رویداد ملی طوبی در گلستان آغاز شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 13:35
نخستین دوره رویداد ملی طوبی با هدف توانمندسازی کنشگران حوزه عفاف و حجاب با حضور بیش از 200 نفر از بانوان گلستانی آغاز شد.
حجاب،دوره،عفاف،گلستان،زن،استان،ملي،طوبي،كارگاه،بانوان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، نخستین دوره رویداد ملی طوبی با هدف توانمندسازی کنشگران و تربیت مربی در حوزه عفاف و حجاب امروز با حضور بیش از 200 نفر از بانوان علاقه‌مند در استان گلستان برگزار شد.
این دوره آموزشی در قالب کارگاه‌های تربیت مربی و با حضور مدرسان و اساتید ملی برگزار می‌شود و هدف اصلی آن آموزش شیوه‌های نوین تبلیغ، توانمندسازی افراد برای برقراری ارتباطی اثرگذار و تبیین گفتمان عفاف و حجاب عنوان شده است.
تلاش می‌شود در پایان دوره جمعی از بانوان موثر در زمینه گفتمان‌سازی جذاب و موثر با موضوع عفاف و حجاب در استان تربیت و توانمند شوند تا بتوانند اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشند.
این دوره از رویداد ملی طوبی با حضور نعیمه اسلاملو پژوهشگر و مدرس حوزه زنان، خانواده و حجاب برگزار شده است.
اسلام‌لو مولف آثاری همچون « پیشوایان هرزه»، « فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند»، «جواهرگونه»، « جادوگران برهنه»، « سفیران آمریکایی» و غیره است.
در کارگاه آموزشی دوره مقدماتی تریت مربی حجاب و عفاف در استان گلستان، درباره ارزش و جایگاه واقعی زن از منظر اسلام و وضعیت و جایگاه بانوان در کشورمان هم‌اندیشی خواهد شد.
مدرس این کارگاه با اشاره به گرایش زنان به بی حجابی و رفتارهای برگرفته از سبک زندگی غربی گفت: باید در حوزه‌های پژوهشی و علمی در تبیین جایگاه زن در اندیشه اسلامی و الگوی سوم زن و زن طراز انقلاب کارهای بیشتری انجام شود.
احمد گلچین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان نیز در ابتدای شروع این کارگاه آموزشی با اشاره به برنامه‌های وزارت ارشاد و شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: طرح ملی طوبی جزو برنامه‌های مصوب وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی است که از دو سال گذشته تاکنون در استان گلستان نیز اجرا می‌شود.
انتهای پیام/