خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس ستادکل نیروهای مسلح: مواضع روسیه در دفاع مقدس ۱۲ روزه بسیار خوب و محکم بود

مشرق | سیاسی، سیاسی | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 11:18
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه مواضع روسیه در دفاع مقدس ۱۲ روزه بسیار خوب و محکم بود گفت: ایران به دنیا ثابت کرد که هیچ وقت آغازگر جنگ نبوده و راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
روسيه،ايران،انرژي،مسلح،نيروهاي،وزير،سرگي

به گزارش مشرق، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در دیدار سرگی تسیویلف وزیر انرژی روسیه بیان داشت: وجه به تحریم‌های شدید غرب علیه دو کشور ایران و روسیه ظرفیت‌های بسیار زیادی برای افزایش همکاری وجود دارد.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح افزود: مواضع روسیه در سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره حمله رژیم صهیونیستی به ایران بسیار خوب و محکم بود.
وی تاکید کرد: ایران به دنیا ثابت کرد که هیچ وقت آغازگر جنگ نبوده و راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه دشمن از مذاکره به عنوان پوششی برای فریب استفاده کرد و با خیانت به مسیر دیپلماسی، جنگ تحمیلی را علیه ایران آغاز کرد گفت: نیروهای مسلح، اما با اقتدار و صلابت جواب محکم و دندان شکنی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی دادند.
سرگی تسیویلف وزیر انرژی روسیه نیز در این دیدار با بیان اینکه برای از دست دادن فرماندهان و دانشمندان ایرانی در حمله اسرائیل متاسفیم گفت: کاملاً با پیشنهاد شما در خصوص تقویت و توسعه کمیسیون‌های مربوطه برای ارتقا سطح همکاری‌ها موافقم.
وزیر انرژی روسیه اظهار کرد: باید دو کشور ایران و روسیه همکاری‌های اقتصادی و دفاعی خود را به بالاترین سطح برساند.