خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح بیست و چهارمین کتابخانه عمومی نوسازی شده استان بوشهر+تصویر

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 10:53
بیست و چهارمین کتابخانه عمومی استان بوشهر در قالب «نهضت بازطراحی» کتابخانه های فرسوده استان بوشهر با اعتبار 30 میلیارد ریال در کنگان افتتاح شد.
كتابخانه،عمومي،كنگان،استان،نوسازي،بوشهر،چهارمين،طراحي،قرار،ف ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر کنگان، حیدر راهب مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر صبح امروز در آیین افتتاح بیست و چهارمین کتابخانه عمومی نوسازی شده استان بوشهر با قدردانی از حمایت‌های فرماندار و مسئولان محلی، اظهار کرد: در زمان آغاز مسئولیتم، 70 درصد کتابخانه‌های استان فرسوده بودند و خدمات محدودی ارائه می‌دادند.
به همین دلیل نهضت بازطراحی آن‌ها را آغاز کردیم و امروز به بیست و چهارمین کتابخانه باز طراحی شده رسیده‌ایم.
افتتاح بیست و چهارمین کتابخانه عمومی استان بوشهر
وی با تأکید بر اینکه هدف از بازطراحی صرفاً نوسازی فیزیکی نیست، افزود: هدف، ایجاد محیطی گرم، صمیمی و دوست‌داشتنی برای همه اقشار جامعه است؛ جایی برای مطالعه، یادگیری و گفت‌وگو.
حتی بخشی ویژه برای نشست‌های دوستانه و تبادل نظر در این کتابخانه پیش‌بینی شده است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان این سرمایه‌گذاری را اقدامی مهم در راستای ارتقای کیفیت آموزش دانست و گفت: سرمایه‌گذاری 3 میلیارد تومانی در کتابخانه غدیر کنگان از محل منابع ملی، استانی و نیم‌درصد سهم شهرداری تأمین شده است.
راه‌اندازی بخش‌های تخصصی در کتابخانه عمومی کنگان
غلامحسین زیبا، فرماندار کنگان، نیز در این آیین گفت: کتابخانه غدیر پس از تغییرات اساسی در بخش‌های مختلف، اکنون با امکاناتی به‌روز در اختیار مردم شریف شهرستان قرار گرفته است.
فضای فیزیکی کتابخانه نقش اساسی در جذب علاقه‌مندان دارد و این تجربه نشان داد که تغییر محیط می‌تواند به افزایش انگیزه مراجعه‌کنندگان منجر شود.
وی ادامه داد: این کتابخانه هم‌اکنون با بخش‌های تخصصی شامل بخش کودک، نوجوان، مخزن، نشریات، تازه‌های کتاب، مرجع، استان‌شناسی، محفل گفت‌وگو، سالن‌های مطالعه عمومی و خصوصی و بخش اسباب‌بازی برای خردسالان، آماده ارائه خدمات به تمامی علاقه‌مندان است.
کتابخانه عمومی کنگان با 3 میلیارد تومان مورد باز طراحی و نوسازی کامل قرار گرفت
کتابخانه ‌غدیر‌ کنگان که در سال 1390 با زیربنا یک‌هزار متر مربع تأسیس شده بود، با هزینه‌ای بیش از 30 میلیارد ریال (معادل 3 میلیارد تومان) مورد باز طراحی و نوسازی کامل قرار گرفت.
در پایان این مراسم، از دست‌اندرکاران اجرای این پروژه با اهدای لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/