خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری سارقان میلیاردی در زاهدان

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 10:53
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف یک فقره سرقت میلیاری از مغازه یکی از شهروندان در زاهدان خبر داد.
متهمان،سرقت،زاهدان،سارقان،فقره،پليسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سردار علیرضا دلیری اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت مسلحانه مغازه در سطح شهرستان زاهدان، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس شهرستان گرفت.
جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: کارآگاهان پلیس با انجام اقدامات پلیسی سرانجام موفق شدند رد پای سارقان را شناسایی کنند و در عملیاتی غافلگیرانه متهمان را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان تعدادی اقلام و لوازم جانبی رایانه کشف کردند که ارزش ریالی آن بنا بر نظر کارشناسان بیش از 8 میلیارد ریال برآورد شد.
وی ادامه داد: متهمان در تحقیقات پلیسی علاوه بر سرقت از مغازه، به 12 فقره سرقت تلفن همراه شهروندان نیز زاهدانی اعتراف کردند که در این رابطه مالخر اموال مسروقه نیز دستگیر و متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام/