خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان رسیدن اورژانس بوشهر بر بالین بیماران به حدود 7 دقیقه رسید+فیلم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1404 - 10:31
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر با اشاره به فعالیت 75 پایگاه شهری و جاده ای، از کاهش زمان رسیدن به بیماران در شهرها به حدود 7 دقیقه و در جاده ها به 12 دقیقه خبر داد و گفت: تصادفات جاده ای با 30 درصد، بیشترین حجم ماموریت ها تشکیل می دهند.
استان،اورژانس،بوشهر،بيمارستاني،دقيقه،كيفي،پزشكي،زمان،اشاره،م ...

علیرضا حاجیونی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با گرامیداشت پنجاهمین سالروز تأسیس اورژانس پیش بیمارستانی 115 از ارتقای کمی و کیفی خدمات اورژانس در استان خبر داد و اظهار داشت: امسال پنجاهمین سالروز تأسیس اورژانس پیش بیمارستانی جشن می‌گیریم.
استان بوشهر در حال حاضر با 75 پایگاه شهری و جاده‌ای، به انضمام پایگاه امداد هوایی و چهار موتور آمبولانس، به مردم خدمت‌رسانی می‌کند.
حاجیونی با اشاره به کاهش چشمگیر زمان اعزام نیروها گفت: فاصله بین پایگاه‌های اورژانس در استان بوشهر حدود 30 کیلومتر است که این امر باعث شده زمان رسیدن به بالین بیماران در شهرها به حدود 7 دقیقه و در جاده‌ها به حدود 12 دقیقه برسد؛ این درحالی است که استاندارد کشوری برای مناطق شهری زیر 8 دقیقه و برای جاده‌ها 15 دقیقه است.
مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر به آمار مأموریت‌ها اشاره کرد و افزود: ما در طول سال افزون بر 102 هزار تماس تلفنی داریم که از این تعداد، حدود 75 هزار مورد منجر به اعزام نیرو و انجام مأموریت می‌شود و متأسفانه حدود 30 درصد از این مأموریت‌ها معادل 7 هزار مورد مربوط به مصدومین حوادث ترافیکی و تصادفات جاده‌ای است.
وی پس از تصادفات، بیماری‌های قلبی عروقی، تنفسی و مغز و اعصاب را دیگر موارد تکرارپذیر مأموریت‌های اورژانس عنوان کرد.
حاجیونی در بخش دیگری از سخنانش به ارتقای کیفی خدمات اشاره کرد و گفت: طی این سال‌ها، علاوه بر افزایش کمی پایگاه‌ها، از لحاظ کیفی نیز در زمینه آموزش نیروهای متخصص فوریت‌های پزشکی، تجهیز آمبولانس‌ها و سیستم‌های ارتباطی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم.
تمامی استان به صورت متمرکز و آنلاین پیام‌ها را دریافت و مأموریت‌ها را ابلاغ می‌کند که این امر در کوتاه‌تر شدن زمان رسیدن به مصدومین بسیار مؤثر بوده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر در پایان از مشارکت وزارت بهداشت و خیرین سلامت برای تأمین ناوگان آمبولانس‌ها تقدیر کرد و افزود: تفاهم‌‌نامه‌‌ای برای تحویل آمبولانس‌های جدید به صورت مشارکتی بین استانداری، وزارت بهداشت و خیرین منعقد شده که ان‌شاءالله به افزایش تعداد آمبولانس‌های استان کمک خواهد کرد.
.
انتهای پیام/