خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگ خطر برای خریداران طلای غیراستاندارد/ عیار 110 به جای 750

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 شهریور 1404 - 14:13
رئیس اتحادیه طلافروشان استان زنجان با اشاره به اینکه در برخی کارگاه های زیرزمینی طلای با عیار 110 به جای عیار 750 ساخته می شود، گفت: طلا باید استاندارد داشته باشد و مردم طلا را از فروشگاه های معتبر و به شکل فیزیکی خرید کنند.
طلا،خريد،زنجان،اتحاديه،دليل،معتبر،تأكيد،پول،فروش،بازار،استان ...

مجید غضنفریون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان در مورد وضعیت بازار طلا در زنجان اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل تورم و مسائل اقتصادی بازار طلا در رکود است و وضعیت اقتصادی مردم به نحوی نیست که پول مازادی برای خرید طلا در اختیار داشته باشند.
وی ادامه داد: عمده افرادی که اکنون متقاضی خرید طلا هستند، حفظ ارزش پول خود را ملاک قرار دادند و بیشتر به سمت طلای دست دوم، آبشده و سکه می‌روند.
رئیس اتحادیه طلافروشان استان زنجان با بیان اینکه در بخش خرید و فروش طلا، چیزی به نام «قلک طلا» یا «معاملات کاغذی» که پول را دریافت کند و طلا را بعدا به فرد ارائه دهد، قبول نداریم، تأکید کرد: از شهروندان تقاضا دارم طلا را به شکل فیزیکی معامله کنند.
وی با تأکید بر معامله از طریق فروشگاه‌های معتبر و دریافت طلا بلافاصله بعد از خرید، خاطرنشان کرد: اتحادیه بازرسی لازم از صنف را انجام می‌دهد اما مردم باید هوشیار باشد تا در غیاب بازرسان، گرفتار خالی‌فروشی نشوند و اموال مردم به خطر نیفتد.
غضنفریون در مورد فروش اقساطی یادآور شد: طبق ابلاغیه صنعت و معدن، باقی‌مانده مبلغ طلا باید طبق تعرفه بانک مرکزی با 24 درصد سود سالانه قسط بندی شود و امکان محاسبه اقساط با قیمت روز طلا وجود ندارد.
وی ضمن تأکید بر خرید و فروش سکه‌ها با هلوگرام اتحادیه و تهیه از فروشگاه‌های معتبر ابراز کرد: اخیرا تعدادی سکه بدل و غیربانکی کشف شده و از شهروندان تقاضا داریم به هیچ وجه به فضای مجازی در رابطه با طلا اعتماد نکنند.
رئیس اتحادیه طلافروشان استان زنجان با اشاره به اینکه در برخی کارگاه‌های زیرزمینی طلای با عیار 110 به جای عیار 750 ساخته می‌شود، تصریح کرد: طلا باید استاندارد داشته باشد و مردم طلا را از فروشگاه‌های معتبر و به شکل فیزیکی خرید کنند.
وی در مورد روی آوردن مردم به خرید نقره به دلیل گرانی طلا اظهار کرد: در زنجان هم کارگاهی‌هایی بودند که پیش از این طلا تولید می‌کرد و اکنون به تولید نقره در قالب‌های طلا روی آوردند به و دلیل به صرفه‌تر بودن نسبت به طلا مردم نیز به آن رغبت نشان می‌دهند.
غضنفریون در خصوص توسعه مغازه‌های طلافروشی در پاسا‌ژهای زنجان با وجود جهش قیمت و کاهش قدرت خرید مردم عنوان کرد: پیش از این یک سقف برای استقرار واحدهای صنفی در هر استان وجود داشت ولی اکنون با صدور مجوزهای سامانه‌ای تعداد صنوف زیاد و گویی خوراک 10 نفر بین 100 نفر تقسیم شده است که این موضوع بازار را دچار رکود می‌کند.
وی با اشاره به جوانان اغلب به دلیل حفظ سرمایه و اشتیاق به این حرفه روی آوردند، تصریح کرد: ازدیاد طلافروشی‌ها تا دو، سه سال آینده این صنف را با چالش مواجه می‌کند و با توجه به اینکه صدور جوازها غیرکارشناسی است، در آینده متضرر خواهند شد و شاهد روند معکوس خواهیم بود.
انتهای پیام/