درخشش بانوان کاراته کار کاشانی در مسابقات کشوری/کسب 6مدال طلا و 2 برنز
رئیس اداره ورزش کاشان ضمن اشاره به درخشش بانوان کاراته کار کاشانی در مسابقات کشوری گفت: کارته کاران کاشانی موفق به کسب 6مدال طلا و 2 برنز شدند.

محمدجواد سلامیانزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به درخشش تیم کاراته بانوان کاشان در مسابقات کشوری اظهار داشت: بانوان کاشانی توانستند شش مدال طلا و دو برنز در مسابقات کشوری تکواندو کسب کنند.
وی در بیان جزئیات این دوره از مسابقات افزود: تیم کاراته بانوان سبک شوتوکان wskf کاشان با حضور در مسابقات قهرمانی کشور که در شهر مقدس قم برگزار شد، سبک شوتوکان ایران توانست به شش مدال طلا و دو برنز دست یابد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کاشان در تشریح اعضای تیم تکواندو بانوان کاشانی خاطرنشان کرد: این تیم متشکل از 10 بازیکن در بخش کاتا و کومیته و به مربیگری سنسی افضلی در این مسابقات حضور یافتند.
وی با بیان اینکه این مسابقات با حضور 882 ورزشکار از 16 استان کشور برگزار شد، گفت: مهسا لطفی، پرستش مبینی، سارا صحیحی، ایلین قامتی، مهشاد بلبلی توانستند رقبای خود را شکست داده و به مقام اول این دوره از مسابقات دست پیدا کنند.
سلامیانزاده تصریح کرد: فاطمه سجادیفر در بخش کاتا توانست به مقام اول دست پیدا کند و رقیه شعبانیزاده به مقام سوم دست پیدا کرد و فاطمه سجادیفر نیز در بخش کومیته توانست به مقام سوم این دوره از مسابقات دست پیدا کند.
انتهای پیام/801