خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت‌های دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 شهریور 1404 - 09:13
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تأکید بر ضرورت تحول در ساختار و عملکرد این دانشگاه ها، تخصصی سازی مراکز، تقویت ارتباط با صنعت و ارتقای فعالیت های پژوهشی را از اولویت های اصلی  برشمرد.
علمي،كاربردي،مراكز،استان،دانشگاه،صنايع،كهگيلويه،بويراحمد،جام ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در جلسه با مدیران مراکز علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه استان در حوزه‌های مختلف، بر لزوم هم‌راستایی برنامه‌های آموزشی با نیازهای واقعی بازار کار و صنایع محلی تأکید و اظهار کرد: مراکز علمی کاربردی باید به قطب‌های تخصصی در حوزه‌هایی مانند کشاورزی، گردشگری، صنایع دستی و صنایع تبدیلی تبدیل شوند و رشته‌های جدیدی متناسب با این حوزه‌ها تعریف کنند.
وی با انتقاد از گسترش بی‌رویه مراکز علمی کاربردی عمومی، اضافه کرد: تخصصی‌سازی مراکز به ارتقای کیفیت آموزش، افزایش کارایی و تربیت نیروی کار ماهر و متخصص کمک می‌کند وتقویت پیوند دانشگاه و صنعت کلید حل مشکلات اشتغال فارغ‌التحصیلان خواهد بود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ابراز کرد: مراکز علمی کاربردی باید با صنایع و کارخانجات استان ارتباط نزدیک برقرار کنند و نیازهای آن‌ها را در برنامه‌های آموزشی خود لحاظ کنند و همچنین باید فرصت‌های کارآموزی و اشتغال برای دانشجویان در این صنایع فراهم شود.
علی‌اکبری از برنامه‌ریزی برای افتتاح برج فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد تا هفته پژوهش خبر داد و تصریح کرد: این اقدام گامی مهم برای توسعه پژوهش، نوآوری و کارآفرینی در استان است و با ایجاد این مراکز می‌توان از ظرفیت‌های علمی و فناوری استان برای حل مشکلات و ایجاد ارزش افزوده استفاده کرد.
وی بر لزوم تحویل فارغ‌التحصیلان توانمند و متناسب با نیازهای بازار کار تأکید کرد و افزود: مراکز علمی کاربردی باید با استفاده از روش‌های آموزشی نوین و به‌روز، دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده کنند و همچنین باید مهارت‌های نرم و کارآفرینی را به دانشجویان آموزش دهند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به وجود بیش از هشت هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد، سهم این استان را در آموزش علمی کاربردی مناسب ارزیابی کرد و خواستار معرفی بهتر این مراکز به جامعه و افزایش آگاهی مردم از مزایای آموزش علمی کاربردی شد.
علی‌اکبری در پایان، بر حمایت کامل دانشگاه جامع علمی کاربردی از مراکز علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد در راستای تحقق اهداف توسعه استان تأکید کرد.
انتهای پیام/