دختر وزیر خارجه اسرائیل، کابینه نتانیاهو را زیر تیغ انتقاد برد
آلونا ساعر دختر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در گیر و دار انتشار اخبارمربوط به یورش ارتش اسرائیل به شهر غزه به شدت به کابنیه نتانیاهو که پدرش عضو بارز آن است حمله کرد.

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی با اعلاماین خبر افزود، آولنا ساعر در حمله انتقادی خود به کابینه اسرائیل که پدرش عضو آن است اعلام کرد، کشتی در حال غرق شدن است، ما دقیقا به نقطهای رسیده ایم که از آن وحشت داشتیم.
آلونا ساعر، دختر گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه از حزب لیکود، که یک بازیگر است امروز (سهشنبه) در حساب اینستاگرام خود به شدت از کابینه ای که پدرش عضو آن است انتقاد کرد.
ساعر خبری درباره سخنرانی نخست وزیر نتانیاهو به اشتراک گذاشت که در آن گفته بود: «ما در حال ورود به انزوای سیاسی هستیم.
باید بسیار قوی باشیم»، و نوشت: «کشتی (اسرائیل) در حال غرق شدن است.
دقیقاً به همان جایی رسیدیم که به سمتش میرفتیم.
نگران نباشید، هنوز به بنبست نرسیدهایم، ولی به آن هم خواهیم رسید.
ساختاری که از مردم متنفر است».
او با اشاره به گزارشها درباره آغاز عملیات زمینی در شهر غزه ادامه داد: «و بار دیگر، از حس وفاداری سربازان به کشور و یگانهایشان سوءاستفاده میکنند تا آنها را به جنگ بفرستند.
اما برای چه کسی؟
برای چه؟
حالا چه چیزی به دست خواهیم آورد که در دو سال جنگ به دست نیاوردهایم؟
اشغال زمینهای بیشتر، تا آنها را هم از ما بگیرند؟
زمینی که باید آن را از اجساد سربازان جوان، گروگانهای گرسنه و کودکان غزه پاک کنیم تا در آن ساکن شویم؟
دیگر نمیخواهیم دفن کنیم، میخواهیم زندگی کنیم.
منتظر شما در خانههایتان هستیم.
برای همه سربازان و گروگانها چنین آرزوی دارم».
انتهای پیام/