خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای کارخانه «چدن سپهر شمال» پس از 10 سال تعطیلی در دستور کار قرار گرفت

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 20:53
به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، برای راه اندازی دوباره کارخانه چدن سپهر شمال که بیش از یک دهه تعطیل بوده است، مجوزهای لازم صادر می شود و حمایت کامل از سرمایه گذار جدید صورت خواهد گرفت.
ميلگرد،فولادي،صنعتي،رشت،گيلان،صادرات،توليد،شركت،كاسپين،شمش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، تیمور پورحیدری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان عصر امروز در جریان بازدید از واحدهای صنعتی مستقر در شهر صنعتی رشت، از ظرفیت‌های استان در حوزه فولاد و برنامه‌های احیای واحدهای تعطیل‌شده خبر داد.
وی در حاشیه بازدید از کارخانه «چدن سپهر شمال» که بیش از 10 سال تعطیل بوده است، اظهار کرد: گیلان با توجه به موقعیت آمایشی خود ظرفیت بالایی برای تولید مقاطع فولادی دارد، صدور مجوز جدید برای احیای این واحد گامی مهم در مسیر رونق صنعتی استان است و ما آماده‌ایم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مجوزهای لازم برای سرمایه‌گذار جدید را صادر کنیم.
پورحیدری سپس با حضور در شرکت فعال «نورد میلگرد کاسپین» عمده مشکل صنایع فولادی را ناترازی انرژی عنوان کرد و افزود: صادرات شمش خام فولادی نیز فشار مضاعفی بر تولیدکنندگان میلگرد وارد کرده است.
رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به ظرفیت سالانه 200 هزار تنی این واحد تولیدی بیان کرد: در حال حاضر تولید میلگرد این شرکت به 12 هزار تن در ماه رسیده است.
با تأمین انرژی پایدار و سرمایه در گردش، این میزان می‌تواند تا دو برابر افزایش یابد.
وی همچنین تعرفه پایین صادرات شمش فولادی را عاملی برای خام‌فروشی و کاهش توازن بازار داخلی دانست و افزود: افزایش منطقی تعرفه صادرات و هم‌ترازی آن با قیمت میلگرد تولید داخل، علاوه بر تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنایع، می‌تواند از خروج بدون ارزش افزوده این محصول انرژی‌بر جلوگیری کند.
گفتنی است شرکت «نورد میلگرد کاسپین» هم‌اکنون با اشتغال مستقیم 170 نفر بیمه‌شده و حدود 300 نفر به‌صورت غیرمستقیم در شهر صنعتی رشت مشغول فعالیت است.
انتهای پیام/