خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عباس جمشیدی‌فر دادستان می‌شود!/ ادامه تصویربرداری سریال «کوری» - تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 16:12
عباس جمشیدی فر در حالی به سریال «کوری» پیوسته که چندی پیش مریلا زارعی، امیر جعفری و محسن قصابیان به عنوان بازیگران این مجموعه اعلام شدند.
سريال،كوري،نقش،دادستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سریال «کوری» روایتگر درامی ملتهب است که عباس جمشیدی‌فر در نقش دادستان ایفاگر نقشی متفاوت در آن خواهد بود.
پیش از این مریلا زارعی، امیر جعفری، سارا بهرامی و محسن قصابیان به عنوان بازیگران نقش‌های اصلی سریال «کوری» معرفی شده‌اند.
«کوری» به کارگردانی سجاد پهلوان‌زاده، تهیه‌کنندگی کاظم دانشی و نویسندگی امیر ابیلی برای پخش از فیلم‌نت در حال تصویربرداری است‌.
در خلاصه داستان این سریال آمده است: «و عدالت برای همه...!»
جمشیدی‌فر در حالی به عنوان بازیگر نقش دادستان معرفی شده که او تقریبا چند سریال در میان، نقش جدّی را تجربه می‌کند.
این روزها سریال «اجل معلّق» با بازی او در شبکه نمایش‌خانگی منتشر شده است.
انتهای پیام/