فرصت طلایی اربعین برای افزایش درآمد زنبورداران ایلامی
امام جمعه ایلام با اشاره به ظرفیت بی نظیر اربعین حسینی، گفت: عرضه عسل و فرآورده های آن در این ایام یک فرصت طلایی برای بازاریابی و افزایش درآمد زنبورداران و کشاورزان ایلامی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، حجتالاسلام والمسلمین الهنور کریمیتبار روز سهشنبه در نخستین جشنواره عسل و فرآوردههای زنبور عسل استان ایلام، عسل را نعمتی الهی و دارای خواص درمانی بیبدیل خواند و اظهار داشت: برای ورود عسل ایلام به بازارهای جهانی، اهتمام به کیفیت محصول و بستهبندیهای شکیل و بهداشتی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی با اشاره به ظرفیت بینظیر اربعین حسینی، عرضه عسل و فرآوردههای آن در این ایام را یک فرصت طلایی برای بازاریابی و افزایش درآمد زنبورداران و کشاورزان ایلامی برشمرد.
کریمیتبار همچنین با انتقاد از نگرش سنتی به اشتغال و تمرکز بر مشاغل دولتی، بر لزوم تغییر فرهنگ کار و توجه به حوزههایی چون کشاورزی و صنایع دستی، از جمله زنبورداری، برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی بالا در استان تأکید کرد.
عباس میرزاد، معاون امور اقتصادی استاندار ایلام، نیز در این آیین با تأکید بر پتانسیلهای غنی طبیعی و کشاورزی استان، اظهار داشت: با تکمیل 16 ایستگاه پمپاژ آب، 16 هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت آبی میرود که میتواند تولیدات کشاورزی را تا 90 هزار تن افزایش دهد.
وی با اشاره به تولید سالانه 1500 تن عسل در استان، این حجم را ظرفیتی عظیم برای اشتغالزایی و برندسازی دانست.
میرزاد همچنین به مشکل عدم اعتماد مشتریان به کیفیت عسل اشاره کرد و خواستار ورود پارک علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان برای حل این معضل و کیفیسازی محصول شد.
وی همچنین از پیگیری تجاریسازی 12 محصول دانشبنیان در سال آینده خبر داد و بر حمایت بانکها و دستگاههای حمایتی در این زمینه تأکید کرد.
معاون استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مؤثر نمایشگاههای سوغات و صنایع دستی در ایام اربعین اشاره کرد و افزود: این نمایشگاهها در شش شهرستان استان، فروش بسیار خوبی را تجربه کردند و تنها در بازه زمانی کوتاه اربعین، حدود 10 الی 20 تن خرما توسط فروشندگان به زائران عرضه شد.
میرزاد با ابراز نگرانی از عدم موفقیت استان در برندسازی روغن حیوانی و ثبت محصولات ایلام به نام سایر استانها، ابراز امیدواری کرد که این اتفاق در حوزه عسل تکرار نشود و جهاد کشاورزی و دستگاههای مربوطه برای ارتقای کیفیت و برندسازی محصولات استان اهتمام ورزند.
در حاشیه این جشنواره، نمایشگاهی از تولیدات عسل و فرآوردههای زنبور عسل نیز دایر شد که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
به گزارش تسنیم، در برگزاری نخستین جشنواره عسل و فرآوردههای زنبور عسل استان ایلام، مسئولان بر لزوم ارتقای کیفیت، توجه به بستهبندی نوین و بهرهگیری از ظرفیتهای بینظیر بازاریابی، بهویژه در ایام اربعین حسینی، برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در این صنعت تأکید کردند.
این رویداد، که با حضور مقامات استانی و فعالان حوزه زنبورداری برگزار شد، به محلی برای تبیین راهکارهای توسعه این صنعت شفابخش تبدیل گشت.
انتهای پیام/180/