خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2400 خودرو وارداتی در گمرگ غرب تهران تعیین تکلیف شدند

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 13:30
دادستان تهران گفت: ظرف چند ساعت پس از بازدید، کارگروه ویژه در دادستانی تهران برای تعیین تکلیف خودروهای وارداتی در گمرک غرب تهران تشکیل شد.
تهران،مشكلات،خودروهاي،موجود،اقدام،كارگروه،اسرع

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم‌، علی صالحی؛ دادستان عمومی و انقلاب تهران، از تشکیل کارگروه ویژه‌ای در دادستانی تهران برای رسیدگی فوری به وضعیت خودروهای وارداتی موجود در گمرک غرب تهران خبر داد.
وی در جریان بازدید اخیر خود از گمرک غرب تهران اظهار کرد: با توجه به حجم بالای خودروهای رسوبی و مشکلات موجود در فرآیند ترخیص، مقرر شد کارگروه ویژه‌ای در دادستانی تهران با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط تشکیل شود تا در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف این خودروها اقدام شود.
صالحی افزود: ظرف چند ساعت پس از این بازدید، جلسه‌ای با حضور مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و سازمان توسعه تجارت برگزار شد.
در این جلسه، ضمن بررسی مشکلات واردکنندگان، تصمیماتی مبنی بر حل مشکلات واردات خودرو اتخاذ و به بانک مرکزی ابلاغ شد.
دادستان تهران ادامه داد: بر اساس این تصمیمات و حل مشکلات اعلامی، واردکنندگان مکلف شدند در اسرع وقت نسبت به ترخیص 2400 خودروهای موجود در گمرکات اقدام کنند.
این اقدام در راستای تسهیل فرآیندهای تجاری، کاهش رسوب کالاها و جلوگیری از تحمیل هزینه‌های اضافی به اقتصاد کشور صورت گرفته است.
انتهای پیام/